Ranchen 160

Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
34 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1
Byggår
1984
Förening
BRF Fjällbyn i Stöten
Om föreningen
Avgift
1 950 kr/mån
Driftkostnad
13 860 kr/år
Pris/m²
46 912 kr/m²

Välkommen till denna mysiga bostadsrätt i parhus vid Fjällbyn i Stöten! Här befinner du dig mitt i fjällvärldens centrum med liftnära läge och längdskidspår runt hörnet!
Perfekt för den mindre familjen med sina 34 väl utnyttjade kvadratmeter ger det möjligheten till 4+2 bäddar.

Bostaden är fördelad på tre stycken rum varav två sovrum. Med en rymlig hall och plats för av hängning av ytterkläder. Storstuga och kök i en öppen planlösning med plats för soffa och separat matplats. Två stycken sovrum, båda med familjesäng och förvaring. Badrum väl tilltaget med torkskåp.

Intill lägenhetens entré finns skidförråd och en altan i söderläge. Bara en kort promenad från huset finns såväl längdskidspår som transportlift där skidvägen intill gör att du enkelt kan glida hela vägen hem till lägenheten igen.

Stöten är en växande anläggning med stora planer och fantastisk skidåkning. Här finns Sälenfjällens högsta fallhöjden på 370 meter och även Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår.

Bostaden ligger Ej under något bindande uthyrningsavtal.

Kontakta mäklare vi intresse!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sälen

Kontakta mäklaren

Oskar Flyrén

SkandiaMäklarna Sälen
Mäklare Oskar Flyrén, SkandiaMäklarna Sälen
076-8337700