Nyproduktion

Ranchen Fjällbyplatån 223 lgh 2302

Stöten, Sälen, Malung Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
57 m²
Våning
1 av 2
Byggår
2020
Förening
Fjällbyns Ranch BRF
Om föreningen
Avgift
2 708 kr/mån
Driftkostnad
15 168 kr/år
Pris/m²
42 018 kr/m²
Nyproduktion

Projektet Fjällbyns Ranch med byggstart 2020-2021 kommer uppföras i Sälenfjällens nordligaste skidanläggning. Med ledord som hög standard, tidlös design och tillgänglighet kommer dessa bostadsrätter vara belägna med längdskidspår i naturmiljö som nära granne. 200 meter bort finns också Ranchliften som tar dig upp till Stötens skidanläggning med restauranger, affärer och en rad olika aktiviteter.

Tre huskroppar byggs med träfasad innehållande boenden i storlekarna 57 kvm - 66,5 kvm och de totalt 12 lägenheterna är arkitektritade av Bornstein Lyckefors med flera designpriser i bagaget. Två uteplatser, stora fönster på södersidan, gaseldad öppen spis, bastu och skidförråd är några saker som erbjuds här. Kök kommer från den exklusiva tillverkaren Doca och samtliga vitvaror i kök och våtutrymmen kommer vara av märket Siemens.

Stöten är en satsande anläggning med stora planer och fantastiskt skidåkning. Här finns Sälenfjällens högsta fallhöjden på 370 meter och även Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Scandinavian Mountains Airport ligger endast 17 min bort med bil. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

För specifik lägenhetsförteckning, se bofaktablad.
Kontakta mäklaren för reservation.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Sälen