Nordklint 57

Stöten, Malung-Sälens kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
55 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Nordklint 2
Om föreningen
Avgift
1 926 kr/mån
Driftkostnad
32 940 kr/år
Pris/m²
65 364 kr/m²

Välplanerad bostadsrätt med en arkitektonisk känsla med ett superläge i Stöten.
Nordklint med ett av Stötens bästa ski in/ ski out läge intill skidbacken Vätten som med direkt anslutning öppnar upp till hela Stötens anläggning.

Bostadsrätten är byggd i en modern och smakfull stil med mörk fasad och grästak. Runt bostaden löper en altan för att fånga eftermiddagens alla soltimmar. Interiört har man inte sparat på krutet med natursköna materialval som skall ge dig den rätta fjällkänslan.
Väl tilltagen hall med gott om förvaringsutrymmen och ett slitstark golv i skifferkeramik. Här har man även en stor garderob där man gömt undan både tvättmaskin, värmepump och torkskåp. Det första sovrummet når man direkt från hallen med en platsbyggd våningssäng med bredare underslaf och en smart förvaringslöning under sängen. Badrum helkaklat med bastu. Modernt kök med naturliga träfärgade skåpluckor och en bänkskiva i rostfritt stål. Fullutrustat kök med öppna skåp och stora fönster för att fånga in ljuset. Matplatsen ligger alldeles intill köket med högt i tak och utgång till den vidbyggda terrassen.
Från köket har man låtit bygga en mycket mer praktisk trapp för att enklare nå övervåning där tv-rum och stora sovrummet med plats för dubbelsäng är beläget.

Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden och Sälens längsta skidbacke på 3 km. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår.

Missa inte 3D-rundvandringen i länken på vår hemsida.
Kontakta mäklare vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sälen

Kontakta mäklaren

Oskar Flyrén

SkandiaMäklarna Sälen
Mäklare Oskar Flyrén, SkandiaMäklarna Sälen
076-8337700