Kajgatan 4E

Strandstaden, Lomma kommun Se på karta

4 695 000 kr

4 995 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Kryssaren i Lomma
Om föreningen
Avgift
4 922 kr/mån
Driftkostnad
4 152 kr/år
Pris/m²
55 235 kr/m²

Välkommen till denna moderna och trevliga lägenhet i marina och havsnära Lomma Strandstad. En välplanerad 3:a på andra plan med generös inglasad balkong om ca 12 kvm med utsikt över hamnen. Snygga materialval är genomgående för denna lägenhet och här bor man med ypperligt läge med restauranger och promenadstråk runt knuten samt havet och stranden en kort promenad bort. Ett bekvämt och påkostat boende för den kräsne spekulanten. Livet här är förknippat med kustmiljön och seglande båtar. Tänk en promenad ner det korta stycket till stranden för ett morgondopp eller ett härligt kvällsbad.
Brf Kryssaren ligger vackert vid hamninloppet och är ett bostadskvarter som binder samman hamnen och stranden med det nya Lomma centrum. Här bor du i lugna gemytliga kvarter med en vacker blandad bebyggelse och en levande gatumiljö. Här finns flera restauranger, fiskbutik, glassbutik och små butiker längs med promenadstråket mot stranden.
På några minuter når du tågstationen i Lomma som tar dig till bl a Malmös centrala delar på bara åtta minuter eller vidare till Köpenhamn, dessutom finns goda pendlingsmöjligheter med buss till bl a Lund.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Wilhelm Gisow, Husfoto
Fastighetsbyrån Lomma

Kontakta mäklaren

Johanna Jarl

Fastighetsbyrån Lomma
Mäklare Johanna Jarl, Fastighetsbyrån Lomma
073-028 44 04
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas