Emundskroken 55

Sundby, Stockholm Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Nej
Byggår
1996
Förening
BRF Sundby nr 1
Om föreningen
Avgift
3 371 kr/mån
Driftkostnad
9 600 kr/år
Pris/m²
46 484 kr/m²
Antal besök
1 030
Dagar på Hemnet
7

Äntligen är en av de fina och attraktiva marklägenheterna i barnvänliga och idylliska brf Sundby nr 1; ett område med radhuskaraktär och bullerbykänsla! Lägenheten är belägen högt upp i området och en av lägenhetens fördelar är utan tvivel det stora trädäcket om ca 25 kvm och den lilla gröna täppan. Här har ni möjlighet till härlig utomhusvistelse från tidig vår till långt ut på hösten och ni har tillgång till solen i stort sett hela dagen tills den går ner för kvällen. Modern och fin lägenhet i gott skick med en harmonisk färgsättning som en röd tråd genom hela lägenheten. Lägenheten är ljus och luftig tack vare de genomgående fönstren samt fönstren på gavelsidan som låter dagsljuset flöda in från tre väderstreck. Ni hittar en mycket välplanerad 3:a med öppen modern planlösning där matrummet har öppnats upp mot vardagsrummet vilket gör att det finns plats för stora sällskap när det behövs, ett moderniserat arbetskök med gott om arbetsytor och skåpförvaring, två sovrum samt ett renoverat och helkaklat badrum med stilrena materialval; bara att flytta in! Nyligen är även en ny värmepanna installerad. Direkt från matrum och vardagsrum kommer ni ut till det stora trädäcket där ni i lugn och ro kan njuta av solens strålar till sena kvällen. Det finns även ett praktiskt utvändigt förråd.

Inom radhusområdet finns en lekpark samt en bollplan och precis nedanför ”egna” trädgården finns en grönskande sluttning som sluter an till områdets lilla äppellund. Välskött förening med ordnad ekonomi. En bekväm boendeform där föreningen sköter om utvändigt underhåll!

Lägenheten är belägen i omtyckta Sundby, ett lugnt och attraktivt område vid Brommas och Spångas vackra villakvarter. Nära till buss mot Alvik, Spånga Centrum och Rissne. Med endast ca 15-20 min kan ni även gå till Spånga Centrum. Från Spånga Centrum tar det ca 12 min med pendel in till Stockholm City. Flertalet förskolor och skolor samt vackra promenadsstråk vid bl a Bällstaån finns i närområdet.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby

Kontakta mäklaren

Visningstider

 • 27
  sep
  Sön 27 sep kl. 12:00–12:30
  Välkommen på öppen visning, önskas privat visning, anmäl gärna intresse.
 • 28
  sep
  Mån 28 sep kl. 18:00–18:30
  Välkommen på öppen visning, önskas privat visning, anmäl gärna intresse.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.