Logdansvägen 8 ACCEPTERAT PRIS

Sundbyberg/Ör, Sundbybergs kommun Se på karta

2 850 000 kr

2 495 000 kr +14 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74,4 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
BRF Logen i Ör
Om föreningen
Avgift
3 602 kr/mån
Pris/m²
38 306 kr/m²
Antal besök
2 350
Dagar på Hemnet
15

ACCEPTERAT PRIS 2.850.000kr Här erbjuds nu en fantastisk chans att bo i en av Sundbybergs grönaste stadsdel, med både Råstasjön och Lötsjön som sin närmsta granne. Bostaden är optimalt planerad med fönster i två väderstreck som bidrar till ett fint ljusinsläpp. Bostaden erbjuder två sovrum, ett praktiskt och renoverat kök med all maskinell utrustning som kan behövas, ett stambytt badrum och en wc. Vidare erbjuder bostaden ett väl tilltaget vardagsrum som går att möblera efter tycke och smak, här ryms både möblemang och tv-bänk om så önskas. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i söderläge, här kan ni njuta av många soltimmar. Bostaden har fräscha ytskikt 2021.

Till bostaden hör ett förråd som nås precis utanför bostadens dörr. Här bor ni i brf Logen i Ör, föreningen är belägen på adresserna Logdansvägen 2-48 och Örsvängen 6A-C, föreningen består av 270 bostäder. Tvättstuga finns på gården tillgängligt dygnet runt för föreningens medlemmar. Ör är ett populärt område med närhet till både natur och citypuls, bostaden ligger mellan Råsta- och Lötsjön. Med en kort promenad nås Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största köpcentrum. Utöver Råstasjön med sina kilometerlånga spår finns även Igelbäckens naturreservat i Ursvik beläget med 10 minuters gång från bostaden. Här finns milsvid skog med bl.a. grillplatser, träningsspår, utegym och en fotbollsplan. Inom räckhåll från bostaden finns även stora Coop och Hornbach.

Mycket goda kommunikationsmöjligheter med buss 506 precis utanför bostaden som går b.la till Sundbyberg centrum. Med ca 8 minuters gång från bostaden nås Hallonbergens centrum som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana som tar er till Stockholms Central på 13 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.