Högklintavägen 15

Sundbyberg, Sundbybergs kommun Se på karta

4 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1964
Förening
HSB BRF Fjällnäset i Sundbyberg
Om föreningen
Avgift
4 304 kr/mån
Pris/m²
55 839 kr/m²
Antal besök
2 162
Dagar på Hemnet
10

Vi är stolta att få presentera en trea på en av kommunens absolut mest eftersökta adresser, på populära Högklintavägen! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område samtidigt som du har allt vad den lilla småstaden 'Sumpan' har att erbjuda inom kort promenadavstånd.

Lägenheten är precis så välplanerad som bostäder från den här eran brukar vara. Var sak har sin naturliga plats. Det här specifika objektet bör dessutom tilltala en bred publik, då den är i välhållet skick, samtidigt som här finns utrymme till att sätta sin egen prägel. Kanske modernare ytskikt enligt eget tycke och smak?

Vidare så erbjuder lägenheten bekvämligheter i form av en rymlig och inglasad balkong med sol från mitt på dagen till kvällen, modernt stambytt badrum, förberett för tvättmaskin.
Två praktiska klädkammare intill hallen. Den ena av dessa har en del grannar valt att konvertera om till tvättstuga eller en extra WC.
Smidig access tack vare entré via markplan. Slipp böka med trappor med barnvagn och matkassar, samtidigt som upplevelsen är motsvarande 1tr i de flesta rum av bostaden.

HSB:s Brf Fjällnäset är en bostadsrättsförening belägen i Lilla Alby, Sundbyberg. Fastigheten ligger lugnt belägen på en återvändsgata med närhet till skolor, grönområden samt fina promenadstråk vid Bällstaån. De centrala delarna av Sundbyberg nås på bara några minuter till fots. Här finns ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar mycket. Även köpcentrumen Bromma Blocks och Signalfabriken finns inom nära avstånd. Kommunikationsmöjligheterna är stora med T-bana, pendeltåg, bussar, Tvärbana och även fjärrtåg mot bl.a. Västerås och Göteborg.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Alexander Langer

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Mäklare Alexander Langer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
0707-82 82 12