Kommande

Mjölnerbacken 73

Sundbyberg, Sundbybergs kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79,3 m²
Balkong
Ja
Byggår
1986
Förening
BRF Palett
Om föreningen
Avgift
3 806 kr/mån
Pris/m²
37 768 kr/m²
Kommande

Välkommen till denna välplanerade trea med balkong i bästa solläge! Lägenheten har fönster i två väderstreck och genomgående ljust golv samt ljusa väggar. Lägenheten har ett nyrenoverat modernt kök med all form av nödvändigheter som du behöver i form av goda arbetsytor, diskmaskin, separat kyl och frys med hög standard samt ett badrum med badkar, kommod, handfat, wc och en tvättmaskin som gör ditt vardagsliv enklare. Alla rum i bostaden är väl tilltagna och i båda sovrummen får du plats med större sängar om du skulle vilja det. Samtliga rum i lägenheten har ett härligt ljusflöde tack vare mycket fönster samt att de vetter mot olika väderstreck. Den rymliga balkongen har ett fantastiskt solläget som du kan njuta av större delen av dagen samt plats för möblemang och med utsikt mot gårdens lugna grönska. Lägenhetens strukturerade klädkammare erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Denna bostad är perfekt för dig som bara vill flytta in utan att behöva röra på ett finger och har höga krav på ditt boende!

Föreningen består av 132 st lägenheter varav 18 st är hyresrätter (Dolda tillgångar) och äger marken. Det är en stabil förening som hela tiden utför de renoveringar och underhåll som behövs för att hålla fastigheterna välmående och man har en plan på att se över fasaderna och taken inom de kommande åren. Föreningen har ett förmånligt gruppavtal för bredband tecknat med Sundbybergs Stadsnät där bredband med hastighet 1000/1000 Mbit från leverantören All Tele ingår i månadsavgiften för alla medlemmar. P-platser finns i en del av en gemensamhetsanläggning och till dessa råder det ett separat kö. De gemensamma utrymmena som föreningen tillhandahåller är barnvagnsrum (i port 77), cykelförråd, källarförråd samt gårdslokal om 68 kvm med övernattningsrum. Tvättstuga i trappuppgång 77. Det finns 6 tvättmaskiner, 1 centrifug, 2 tumlare samt 2 torkrum och 2 manglar.

Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2021), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2023). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm.

Välkomna till denna visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Amanda Barsoum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Amanda Barsoum, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
073-939 89 38

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.