Oxenstiernas Allé 35

Sundbyberg/Ursvik, Sundbyberg Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Byggår
2013
Förening
BRF Hjortronstället 1
Om föreningen
Avgift
4 895 kr/mån
Pris/m²
35 741 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad trea med stora sociala ytor och härlig uteplats i bästa solläge! Med egen ingång och uteplats skapar denna lägenhet en känsla av ett mindre radhusboende. Denna stilfulla och moderna bostad erbjuder allt som man kan önska sig. Lägenheten har stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Grill från Weber med inbyggd timer och fläkt ingår i köpet. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrummet är lyxigt och praktiskt med tvättmaskin och torktumlare. De två sovrummen är ljusa och plats finns för säng och inbyggda garderober erbjuder gott om förvaringsutrymmen. Garaget ligger under huset med hiss upp till bostaden. Lägenheten har genomgående vita väggar, ljust laserat golv och gott om maskinell utrustning!

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån den nyöppnade Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan. Under hösten 2010 öppnades den första kommunala förskolan i Stora Ursvik, Granatäpplet. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer. Rakt över gatan finns dessutom en utmärkt lekpark och en bollplan.

I närheten av bostaden finns restaurangen Matteos, Ursvik Kök&bar, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. I närheten av lägenheten ligger ett litet torg , det såkallade "Pocket Park" som är utformat av konstnärer och landskapsarkitekter.

På Oxenstiernas Allé, cirka 50 meter från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter . Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana,tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Buss 540 går på E18 och nås från Enköpingsvägen vid hållplats Ursvik, bussen går sträckningen Tensta C -Rinkeby - Hallonbergen - Ulriksdals station - Bergshamra - Universitetet.

Möjlighet finns att byta till/från buss 157 vid busshållplats Sundbypark södra som ligger på Ursviksvägen där både buss 540 och 504 stannar. Buss 157 går mellan Danderyds sjukhus - Rissne - Spånga station och Lunda industri.

Tvärbanan står klar i området 2021.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Läs mer hos mäklaren
Notar