Kommande

Jönåkersvägen 2A

Svedmyra, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns
Byggår
2005
Förening
BRF Sockenstämman
Om föreningen
Avgift
4 046 kr/mån
Driftkostnad
5 000 kr/år
Kommande

Välkommen hem till ett väldisponerat boende i hög standard! Lugnt belägen bostad i modernt hus uppfört 2006 med hiss.
Här samsas öppna, sociala ytor ihop med stilrena renoveringar och framförallt; ett genomgående ljusflöde med fönster åt två väderstreck ihop med en lummig, insynsfri utsikt från vardagsrummet.

• Bostaden erbjuder; en inbjudande hall med praktiska förvaringsmöjligheter genom både skjutdörrsgarderob och en klädkammare samt två rymliga sovrum fria från insyn. Det stora badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Du finner även det ljusa och lättmöblerade vardagsrummet med en öppen och social planlösning mot köket.
Det nyrenoverade och stilrena köket är komplett utrustat med både arbets- och förvaringsmöjligheter samt matplats. Här finns även utgång till den stora balkongen i västligt läge.

• Belägen på en lugn återvändsgata i en hemtrevlig förening med de största renoveringarna bakom sig. Lägenheten ligger i byggnad som uppfördes 2006, vilket gör att moderna bekvämligheter såsom hiss och nyare fönster finns. Gemensamma tvättstugor med torkrum samt flertal cykelförråd finns i föreningen, likaså barnvagnsrum. Därutöver har föreningen dolda tillgångar via fem kvarvarande hyresrätter.

• Optimalt läge för familjen med närhet till förskolor, skolor, närservice, motionsmöjligheter och framförallt Oppundaparken och Majroskogen på promenadavstånd från bostaden. Goda kommunikationer med både buss och tunnelbana, från stationen i Svedmyra tar du dig vidare in till Södermalm på 6 minuter och in till City på 15 minuter. Det finns även bra pendlingsmöjligheter med cykeln året runt.

Detta är en Kommande® försäljning.
Gör en intresseanmälan via hemsidan redan nu för att få ta del av uppdateringar och mer information.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enskede

Kontakta mäklaren

Allan Mohmand

HusmanHagberg Enskede
Mäklare Allan Mohmand, HusmanHagberg Enskede
0708102286

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.