Kaptensgatan 5

T1, Linköping Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Förening
BRF Linköpingshus nr 34
Om föreningen
Avgift
5 500 kr/mån
Pris/m²
30 510 kr/m²
Antal besök
308
Dagar på Hemnet
1

Ypperlig chans att förverkliga det bekväma, citynära boendet som erbjuder fördelar som hiss, uteplats med bra solläge, fönster i två väderstreck och generöst tilltagna ytor. Här samsas tre rymliga rum, kök, matplats, duschrum och tvättstuga på 78 kvadratmeter. Allt detta präglat av härliga ljusflöden och en rejäl dos trivselkänsla. Köket och vardagsrummet har en tilltalande öppen planlösning med gott om plats för stort matbord intill köket och goda sällskapsytor i vardagsrummet. Hela lägenheten är renoverad med varsam hand och erbjuder smakfulla färg- och materialval.

Bostaden har ett optimalt läge i attraktiva T1 med direkt närhet till såväl citypulsen som naturen. Lägenheten vetter ut mot en lugn gata åt ena hållet och en trivsam innergård åt det andra. Föreningen består av 123 bostäder och erbjuder de boende en trygg boendesituation med ekonomisk stabilitet och välskötta fastigheter. För de boende finns en övernattningslägenhet att hyra för tillresande gäster. På den trevliga innergården finns gemensamma sittplatser och en lekplats. Garageplats går att hyra i intilliggande parkeringshus.

Missa inte chansen att säkra ditt drömboende - välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 16
  maj
  Sön 16 maj kl. 15:00
  Anmälan krävs! Välkommen att boka in dig via mäklarsidan eller skicka sms/e-post direkt till ansvarig mäklare. Max 3 sällskap tittar invändigt åt gången. Varmt välkommen!
 • 17
  maj
  Mån 17 maj kl. 17:30
  Anmälan krävs! Välkommen att boka in dig via mäklarsidan eller skicka sms/e-post direkt till ansvarig mäklare. Max 3 sällskap tittar invändigt åt gången. Varmt välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.