Åkerbyvägen 84, våning 11

Täby Centrum, Täby Se på karta

2 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88,5 m²
Balkong
Ja
Våning
11 av 16, hiss finns
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Storstugan i Täby
Om föreningen
Avgift
4 479 kr/mån
Driftkostnad
5 196 kr/år
Pris/m²
32 712 kr/m²
Antal besök
2 669
Dagar på Hemnet
14

Ljus och trivsam 3:a med dubbelbalkong i populära Brf Storstugan!

Bostaden ligger på 11:e våningen och har en genomgående planlösning med fönster åt två håll vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Läget högt upp i huset ger ett lugnt och insynsskyddat läge med en vidsträckt utsikt.

Hallen är rymlig och erbjuder bra förvaring i form av flertalet platsbyggda garderober. Hallen leder en vidare till en möblerbar innerhall som kan möbleras efter önskemål. Köket erbjuder utomordentlig förvaring samt goda arbetsytor. Generös plats för matbord för flertalet personer intill det stora köksfönstret med fri utsikt mot gården. Sovrummen är båda rymliga och är ljust inredda med stora fönsterpartier mot husets baksida. Vardagsrummet inrymmer både soffgrupp med soffbord, tv-möbel, fåtöljer samt matplats för den som önskar. Från vardagsrummet når man den inglasade dubbelbalkongen som har ett fritt läge och vidsträckt utsikt. Badrummet är inrett med kaklade väggar samt klinker på golvet. Förberett för installation av tvättmaskin. Lägenheten erbjuder bra förvaring i form av platsbyggda garderober både i hall och sovrum samt att varje lägenhet har tillgång till ett separat källarförråd.

BRF Storstugan är en mycket omtyckt förening och är en av Täbys största bostadsrättsföreningar. Föreningens hus inrymmer 11 trapphus med vardera 19 våningsplan varav 16 är lägenhetsplan. Totalt omfattar Brf Storstugan 704 lägenheter. Här bor du i en förening med låga avgifter och där både parkering, ett brett utbud av tv-kanaler och bredband 1000 Mbit/s ingår. Som medlem i Storstugan har du tillgång till gym, bastu och relax, hobbylokal, bokcafé samt prisvärda städ- och servicetjänster. Föreningen har även en omtyckt gård med gräsmattor, fontän, boulebana, tennisplan och lekredskap för barn.

Föreningen ligger ett stenkast ifrån utbyggda Täby Centrum som har ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer.

När du bor i Täby har du aldrig långt till grönområden eller badplats. Inte långt från bostaden ligger de trevliga motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Boende intill Täby Centrum har utmärkta kommunikationer att tillgå. Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station. Från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer!

Varmt välkommen på visning

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Ulrika Detlofsson

Notar
Mäklare Ulrika Detlofsson, Notar
0739-62 61 14
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019