Föreningsgatan 27

Tågaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
1958
Förening
HSB BRF Jägaren i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
3 918 kr/mån
Driftkostnad
5 160 kr/år
Pris/m²
43 919 kr/m²

På högt och fritt gavelläge med utsikt över Kopparmölleparken ligger denna helt nyrenoverade och exklusiva trea om 74 kvm. Belägen på fjärde våningen (hiss) i en av stadens mest välskötta föreningar, BRF Jägaren.

Att komma högt upp i hus har sina fördelar. Förutom ett bättre ljusinsläpp får man även betydligt trevligare vyer. Detta är något man direkt slås av när man kommer in i bostaden. En modern planlösning med det nyrenoverade köket intill en matplats för 6-8 personer. Köket är fullutrustat med extra krydda som mindre vinkyl. Vasken är perfekt placerad framför fönsterpartiet med utsikt över Kopparmölleparken. Vardagsrummet ligger intill köket och är stort nog att rymma både soffgrupp och ytterligare matsalsmöblemang. Stora fönster med låg bröstning och trevlig kontakt med balkongen. Denna är placerad i perfekt västerläge med sol från lunch till kväll. Här finns även två sovrum, det ena är något större än det andra, samt ett läckert nyrenoverat badrum i microcement. Samtliga golv är nylagda/slipade och alla väggar är släta och målade. Hela lägenheten håller en mycket hög standard.

Brf Jägaren är belägen i hjärtat av Tågaborg med närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog som nås via den vackra Landborgspromenaden eller genom stadens vackraste villakvarter. Centrums utbud nås via en promenad på cirka 10 minuter, precis som salta dopp i Öresund vid Gröningen eller Fria Bad. På närliggande Hjälmshultsgatan finns ett fantastiskt mat-torg med kulinariska upplevelser från alla världens hörn, goda pendlingsmöjligheter samt all service hittar man på Stattena Centrum som ligger ett stenkast bort. Bostadens förening bildades 1958 och har en extremt god ekonomi med fördelar som garage, övernattningsbostad, samlingslokal, bastu, flera tvättstugor och en liten "snickeboa".

Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Martin Persson

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Martin  Persson, 3etage Fastighetsmäklare
0735-179 338