Canyonvägen 34D

Tegefjäll, Åre Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1986
Förening
BRF Tegefjäll nr 4
Om föreningen
Avgift
1 400 kr/mån
Driftkostnad
12 600 kr/år
Pris/m²
37 375 kr/m²

Välkommen till en nyrenoverad lägenhet med ett bra läge i Tegefjäll. En ljus trea i fint skick som har en väldisponerad planlösning, stor härlig uteplats med vindskydd och skidförråd. Det mesta i lägenheten har renoverats löpande sedan 2015 där de flesta av ytskikten är gjorda, maskinparken uppdaterad och nya moderna element som styrs via en app är installerade.
Planlösningen består av en funktionell hall med bra avhängningsytor med intilliggande badrum och bastu. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med lättmöblerade ytor som rymmer både soffgrupp och matbord. Vardagsrummet har två stora fönster ut mot uteplatsen vilket gör att lägenheten upplevs ljus. I bakkant av lägenheten ligger två sovrum med garderober. Det ena med våningssäng. I det större av dessa är det en dubbelsäng med sovloft 160 cm bred och i ena ändan finns en smart platsbyggd lådförvaring.
Lägenheten säljs med möbler och inventarier med vissa undantag. Lägenheten ligger under uthyrningsavtal med Skistar som genererar goda hyresintäkter, avtalet går ut i april 2020.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre