Tollare Kaj 12

Tollare, Nacka Se på karta

5 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 8, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Tollare Marina
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
3 708 kr/mån
Driftkostnad
9 096 kr/år
Pris/m²
65 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning!

Tänk att bo med sjöbris bara några steg från ditt eget vardagsrum och ha öppna utblickar över vatten och naturreservat. Nu finns chansen att förvärva en nyproducerad lägenhet från 2018 i en av Stockholms vackraste miljöer mitt emellan stad och skärgård. I den lummiga idyllen, inbäddad i det attraktiva kvarteret Tollare Marina finner vi denna lägenhet med sjöutsikt och fantastisk balkong i västerläge. Här råder ett lugn med ljudet av fågelkvitter och hav.

Detta boende präglas av mycket hög boendestandard med genomgående exklusiva och påkostade tillval med marmor i badrum och kök samt ett stort externt källarförråd. Här har man tänkt på alla detaljer, stora som små. Bostaden ger ett gott första intryck med en välkomnande hall, fräscht badrum samt bostadens två sovrum med goda förvaringsmöjligheter. En genomgående korridor leder vidare till bostadens sällskapsytor i form av öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och balkong som möjliggör för både avskildhet och umgänge.

Lägenhetens hjärta är köket, utrustad med det lilla extra för att underlätta och ta fram den sanna matlagarglädjen. Vardagsrummet går ut till den rymliga och insynsskyddade balkongen som ramas in av fantastisk sjöutsikt ner mot Lännerstasundet och klippan med grönskan från skogen som badas i sol från tidig eftermiddag enda fram till kvällen. Sommartid nyttjas balkongen som ett extra vardagsrum, då man mer än gärna bjuder över familj och vänner på härliga sena kvällar.

Föreningen har en gemensam spaavdelningen, som finns belägen i samma hus som lägenheten, med bastu och relax samt en fräsch gästlägenhet att hyra vid besök. Det finns kajplatser att hyra nere i småbåtshamnen på heltid eller vid dagsbesök. En nybyggd pontonbro vid hamnen ger möjlighet till en smidig undanflykt till den lilla ön Mårtens holme där en del sällsynta fågelarter har sitt hemvist.

Låt dig förföras av detta vackra skärgårdsområde där anor från 1400-talet förenas med det urbana på mindre än 20 minuter ifrån stadspulsen. Som boende i Tollare får du allt från familjeliv och egentid, jobb och fritid, natur och storstad.

Inbäddat i det vackra landskapet erbjuds varierade boendemiljöer med allt från friliggande villor och läckra takvåningar till små välplanerade lägenheter och praktiska radhus. Alla utformade med de senaste lösningarna för hållbarhet och modernitet. Tollare folkhögkskola finns belägen i områder i ett sekelskyftsslott som erbjuder vegetarisk buffé och ett kaffe med eget bageri.

I Tollare torg finns en mindre livsmedelsbutik, en yogastudio. Omtyckta förskolor och skolor, aktivitetshallar för ungdomar, fotbollsplan och lekplatser erbjuder oändliga möjligheter för barens fritidsintressen. För den föräldralediga är det gångavstånd till flera parker, babycafé och "Klapp och Klang", poplulära Kennys Gelato samt restaurangen Bruket vid hamnen. Här finns alla möjligheter att lära känna sina nya grannar i området.

Tollare naturreservat, Boovallen, Kocktorpssjön, Boobadet och Bagarsjön är perfekta dagsutflykter. Det är dessutom nära till både Nacka Forum och Sickla köpkvarter.
Det är hit du ska – om du vill leva livet fullt ut!

Välkommen hem till Tollare!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka