Nyproduktion

Vintergatan 2, lgh A1201

Tornlyckan, Höganäs kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Krukmakaren i Höganäs
Om föreningen
Avgift
4 394 kr/mån
Driftkostnad
6 780 kr/år
Pris/m²
34 600 kr/m²
Antal besök
208
Nyproduktion

TREA med gavelläge PÅ TREDJE våningen med TVÅ balkonger.

LJUS OCH LUFTIG BOSTAD!
När du kommer in i den här lägenheten möts du av en hall och passage med stor rymlig skjutdörrsgarderob. Längs passagen finns det mindre sovrummet och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Längre in i lägenheten finns kök med plats för matbord i anslutning till vardagsrummet.

Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en trevlig social yta. Kyl och frys är placerade så det skärmar av matplats från resten av rummet utan att den öppna känslan försvinner. Rummet har stora fönsterpartier och härifrån kan du gå ut på någon av lägenhetens två balkonger och njuta av solen. Det finns två sovrum i lägenheten, varav det stora med skjutdörrsgarderob.

På den gemensamma innergården kan du parkera din bil och alla lägenheter får ett förråd som skapar ytterligare möjlighet för förvaring.

Lägenheterna är utrustade med material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem finns möjligheten att göra olika typer av inredningsval. Gå in på projektets hemsida eller slå oss en signal för mer information kring inredningsvalen samt projektet i stort.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

Kontakt

Lotta Olofsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
Mäklare Lotta Olofsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
0722-442836