Randgatan 6

Torpa, Jönköpings kommun Se på karta

2 600 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1952
Förening
BRF Mangeln 8
Om föreningen
Avgift
2 824 kr/mån
Pris/m²
32 099 kr/m²

Välkommen till Randgatan 6!

På attraktivt läge erbjuds här en vacker bostad utöver det vanliga. Här finner ni en balans mellan ursprungsdetaljer och charm!
Bostaden har genomtänkta materialval som samspelar fint med vackra klassiska attribut så som breda fönster och vacker fiskbensparkett.

Den välplanerade boytan om 81 kvm gör ingen besviken och erbjuder bland annat ett funktionellt kök med en mindre matgrupp samt ett helkaklat badrum. Inne i bostaden finner ni även ett rum vilket är utformat som helt egen matsal med plats för flertalet personer. Från matsals rummen är det direkt anslutningen till balkongen med utsikt över grönska.
Vardagsrummet är luftigt, ljust och blir naturligt familjens samlingspunkt och de stora fönsterpartierna skapar ett fantastiskt ljus och en underbar känsla av rymd. Helt magiskt!

Här får ni ett boende i en mycket fin förening med god ekonomi och kvalité i både det inre och de yttre miljöerna. BRF Mangeln 8 har en låg belåningsgrad med avgifter som ligger långt under snittet i området.

Stadsparken och Friadalen ligger bara en kort promenad bort från huset och här finns något som passar hela familjens intressen när det är dags att andas frisk luft.

Torpa är unikt av sitt slag med ett läge som bjuder närhet till såväl naturnära miljöer och parker som citypulsen, ett småskaligt utbud av butiker, blomsterhandlare och bagerier. På området Torpa bor ni samtidigt med närhet till det mesta som Jönköping stad har att erbjuda. Från adressen har ni gång- och cykelavstånd till Högskola och citykärnan, förskolor och skolor för barnen på nära promenadavstånd från Randgatan 6.
På Torpa finner ni även ett brett utbud av restauranger, caféer, shopping, nöjen och matbutiker. Kommunikationer i form av linjebussar går med täta mellanrum från hållplatsen i nära anslutning till porten. Perfekt när ni ska ta er från A till B!

Förbered er gärna genom att:
- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig:
Tel: 0731-521 030
Mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Michel Cosic

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Michel Cosic, HusmanHagberg Jönköping
0731-521 030

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.