Torpagatan 3A

Torpa, Jönköpings kommun Se på karta

2 450 000 kr

2 650 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2005
Förening
BRF Söderport 1, Jönköping
Om föreningen
Avgift
4 624 kr/mån
Pris/m²
31 818 kr/m²

Stor trea på tredje våning i stabil och välskött förening! Här har föreningen inte höjt avgiften en enda gång på 7 år historiskt!
- På populära Torpa! 77 ljusa och fina kvadrat som inte lämnar något att önska. Sammantaget en fin och modern trerummare med alla bekvämligheter utanför dörren bl.a. välsorterad Hemköpsbutik mittöver gatan, Bageri Rosetten och Pizzerian Ciro bara ett par kvarter bort. Möjlighet att bygga din egen loggia i lägenheten för balkongkänsla! Tänk en industriglasvägg som delar av mellan "ute och inne" och möjliggör ett uterum inne i lägenheten. NCC har ritningar från när huset byggdes för möjlighet till detta.

Interiört ett generöst ljusinflöde, väl disponerade ytor och genomgående snygga parkettgolv samt en stilren känsla som genomsyrar hela våningen. Modernt vitt kök med fullutrustad maskinpark, som med sin öppna planlösning ger en fin helhetskänsla tillsammans med vardagsrummet. Rymliga sovrum med generösa förvaringslösningar och ett klassiskt badrum med stilren inredning och egen tvättsektion. Dessutom överraskar en stor klädkammare/walk-in-closet! Ett praktiskt källarförråd följer även lägenheten och är perfekt för förvaring av sådant du önskar tillgång till mindre ofta.

Här bor du i en välskött förening med god ekonomi där många mervärden bjuds dig som boende i Brf Söderport 1.
Fastigheten uppfördes av NCC 2005-2007 och är i mycket gott skick.

Huset ligger nära nya Munksjöstaden som växer fram - Här bor man i ett vackert och bekvämt läge i en expansiv stadsdel med en spännande framtid som tar form. Till stadens centrala delar tar du dig med fördel till på cykel eller via en enkel promenad utmed Munksjön eller genom Torpas trevliga bostadskvarter. Torpa anses vara Jönköpings mest populära bostadsområde och det är inte svårt att förstå varför, här finns allt man kan önska! Restauranger, blomsterbutiker, skräddare, caféer, parker och matvarubutiker ett par kvarter bort. I nyproducerade stadsdelen Munksjöstaden finner du både en fräsch mataffär, café, kvarterskrog, apotek och vårdcentral. Du finner även goda kommunikationer från närliggande busstation som trafikeras frekvent av linjetrafiken.

Varmt välkommen till Torpagatan 3A!

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Amanda Emme:
Tel: 0702-87 34 00
Mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Amanda Emme

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Amanda Emme, HusmanHagberg Jönköping
0702-87 34 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.