Vidängsvägen 16 - Vindsetage

Traneberg, Bromma, Stockholm Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64 m²
Biarea
30 m²
Balkong
Ja
Byggår
1935
Förening
BRF Vidängsvägen 16
Om föreningen
Avgift
3 690 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
62 422 kr/m²
Antal besök
4 949
Dagar på Hemnet
7

Hjärtligt välkomna till denna enastående vindsvåning i etage, med absolut toppenläge i Traneberg! En exceptionellt välplanerad och ytterst bra disponerad gavellägenhet med öppen och social planlösning i nedre plan samt mysiga och rogivande sovrum i övre plan! 64+30 kvm! Master bedroom i övre plan är ytterst lyxigt med egen klädkammare samt badrum! Här kommer du att kunna leva högkvalitativt och under lång tid framöver! Möjlighet finns att dela av övervåning och hyra ut om man vill.

Välskött & familjär förening som gör plusresultat. En sänkning av avgiften med 10% planeras till nu i oktober. En större amortering av gemensamma lån planeras om 30-40% när de nya bostäderna säljs nu under hösten, därefter skall samtliga lån omförhandlas. Nyligen upprättades en också en 20-årig underhållsplan samt att man beställt fiber.

I mysiga och lugna Traneberg finns det gott om mysiga promenadstråk och parker och på någon minuts avstånd kommer du ner till Alvik, där du enkelt kan ta 12:an ut i Trädgårdsstaden eller tunnelbanans gröna linje antingen väster ut eller in emot stadens puls och liv. I Alvik finns bra restauranger, gym, affärer och caféer, på några minuters avstånd finns Mälarens glittrande vatten.

Varmt välkommen med frågor om bostaden, föreningen eller området.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Bromma

Kontakta mäklaren

Visningstider

 • 20
  sep
  Imorgon kl. 14:00–14:45
  Varmt välkomna, anmälan görs både för löpande info & hänsyn till andra.
 • 21
  sep
  Mån 21 sep kl. 18:30–19:00
  Varmt välkomna, anmälan görs både för löpande info & hänsyn till andra.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.