Gråhallsvägen 36

Trönninge äng, Varbergs kommun Se på karta

2 195 000 kr

2 450 000 kr -10 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1992
Förening
BRF Trönninge Äng
Om föreningen
Avgift
5 961 kr/mån
Driftkostnad
11 118 kr/år
Pris/m²
27 099 kr/m²

Välkomna till Gråhallsvägen 36 i omtyckta Trönninge Äng, här finner ni ett av BRFs bästa läge!

Ett 1-plans parhus (bostadsrätt) i hörna med en grönskade trädgårdstomt. Här bor ni bekvämt med allt på ett plan. Huset ebjuder hall med avhängningsmöjligheter och klädkammare, rymligt kök i vit färgsättning med matplats intill fönster, tvättstuga med groventré, badrum med dusch (möjlighet att sätta in badkar finns), två sovrum i bra storlek samt ett trevligt vardagsrum med vackert ljusinslag från flertal fönster och utgång till trädgården.

Till huset hör en hörntomt i absolut bästa läge med härligt trädgård som ger er både gräsmatta och stenlagd uteplats, plats för spring och lek samt avkopplande stunder. Vid husets entré finns ett trädäck under tak. Framför husets ingång finns även här en grönskande tomt. Carport med förrådsdel finns som tillhör huset. Fiber finns genom bostadsrättsföreningen.
Försäljning med friskrivningsklausul för dolda fel pga dödsbo.

I Trönninge Äng bor ni i ett tryggt område med huskänsla, grönytor, lekplatser och begränsad biltrafik. Nära till Trönningeskolan och Tresteget – Trönninge idrottscentrum. I närområdet finns ett flertal kommunala och privata förskolor. Cykelvägar och goda bussförbindelser in till centrum gör boendet på Trönninge Äng optimalt!

Välkomna att boka in er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Varberg

Kontakta mäklaren

Lill Fornius

Mäklarringen Varberg
Mäklare Lill Fornius, Mäklarringen Varberg
0735-377 377