Nyproduktion

Serafimervägen

Trummens Strand, Växjö Se på karta

2 645 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77,5 m²
Balkong
Nej
Byggår
2019
Avgift
4 096 kr/mån
Driftkostnad
7 752 kr/år
Pris/m²
34 129 kr/m²
Nyproduktion

VI BYGGER 30 SJÖNÄRA BOSTADSRÄTTER I MASSIVTRÄ
Nu bjuder vi in dig till ett av Växjös bästa lägen, nya kvarteret Arken vid Trummens strand. Närmare vattnet kan du inte komma! Husen står direkt vid sjön och förenar ett bekvämt och stilfullt boende med fantastiska utsikter över den vackra omgivningen. Alla bostadsrätter i Brf Arken i Växjö får en fantastisk sjöutsikt!

Du bor granne med prisbelönta Linnéträdgården och har nära till både universitetsområdet och centrum. Hemma på gården skapar vi kvalitet och grön trivsel med gemensamma ytor, lekredskap och utemöbler för samvaro.

Lägenheterna är välskräddade treor och fyror mellan 77 och 93 kvadratmeter, alla med egen balkong eller uteplats och med fina vardagsdetaljer såsom walk-in closet och vädringsbalkong. Inredningen har valts med omsorg och känsla för att du ska få ett högklassigt och hållbart boende.

OSTÖRDA GAVELLÄGENHETER MED EN FANTASTISK UTSIKT ÅT TRE HÅLL
Ostörda gavellägenheter med utsikt åt tre håll Bakom de livliga fasaderna finns smart uttänkta treor och fyror, alla med hög klass på inredningen. Tack vare husens T-form är de flesta lägenheterna fristående, utan vägg till grannen. Varje lägenhet har en stor uteplats eller balkong, och några är dessutom försedda med en praktisk vädringsbalkong. Fönstersättningen är välbalanserad och ger dig utsikt åt tre väderstreck. Många av hörnrummen har ljusinsläpp från två håll så att du kan fånga solen medan den vandrar över kvarteret.

STOR KLÄDKAMMARE OCH SVENSK KVALITETSINREDNING
Alla lägenheter är inredda med klädkammare, några så stora som 5 kvm. Här håller du med lätthet ordning på plaggen! Egen tvättmaskin och torktumlare ingår i standarden. Lägenheterna är fullt utrustade med svenska kvalitetsvaror, bland annat fina kök från Ballingslöv med Electrolux vitvaror. Dessutom ingår alltid ett eget förråd.Bostadsrummen är klädda med snygga golv av slitstark ekparkett. De helkaklade badrummen har skön golvvärme och är färdiginredda med tidlösa badrumsmöbler från IFÖ. Sätt din egen prägel på ditt boende genom vårt tillvalssortiment!

Preliminär inflyttning våren 2021.

Varmt välkommen att läsa mer på vår hemsida www.gbjbygg.se eller hör av dig direkt till Åsa Carlson eller Fredrik Hansen. Se kontaktuppgifter nedan.
Åsa Carlson
076-871 17 03
[email protected]

Fredrik Hansen
070-520 09 70
[email protected]

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö