Fjärdhundragatan 26

Tunabackar/Svartbäcken, Uppsala kommun Se på karta

2 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Thunbergia
Om föreningen
Avgift
3 953 kr/mån
Pris/m²
27 386 kr/m²

Stor rymlig högt belägen 3:a med nyrenoverad balkong, stora fönster och stora rumsstorlekar. Välbevarat kök delvis i original med ordentlig matplats, stort rymligt vardagsrum med mycket fönster och mindre sovrum bredvid matplatsen. Här bor du i insynsskyddat högt läge med föreningens rymliga gårdar på båda sidor i en lugn del av Tuna Backar.
Du har naturen utanför knuten och storstadspulsen på bekvämt cykelavstånd. Perfekt för det nykära unga paret eller för den mindre barnfamiljen! Tunabackars förskola och Tunabergsskolan ligger mycket nära på bilfritt promenadavstånd. Fina promenadvägar finns i närområdet som ligger mycket nära ett kolonilottsområde och Fyrisån.

Brf Thunbergia är en välskött och stabil förening med låga avgifter och de stora renoveringarna gjorda. Badrummen i föreningen är t ex renoverade 1999 och balkongerna renoverades förra sommaren. Löpande underhåll görs i föreningen som följer underhållsplan från Sustend. I föreningen finns även gym att tillgå för en billig penning samt en föreningslokal att hyra för de större festerna samt övernattningsrum att hyra för långväga gäster. Här finns också stora grönskande bilfria innergårdar med pallkragar för odling, trädgårdsmöbler, grill och lekplats för barnen. Fiber finns indraget till alla lägenheter för bra bredbandsuppkoppling. Föreningen har också upphandlat el för sina medlemmar, vilket ger en lägre kostnad för elförbrukningen. Det finns ett stort antal parkeringsplatser i föreningen som det brukar vara kort kö till. För närvarande finns t o m lediga platser att hyra. Närmaste tvättstugor ligger på Fjärdhundragatan 12 och 34 (även grovtvättstuga). I lägenheten finns möjlighet att ansluta egen tvättmaskin i badrummet där anslutning finns.

I närheten av lägenheten finns både pizzerior och diverse kvarterskrogar som t e x den indiska restaurangen Taste of Bangla. Torbjörnstorg ligger ett stenkast bort med bland annat ICA Supermarket, apotek, blomsterbutik och antikaffär. Det finns flertalet fina cykel- och promenadstråk i området. Närmast finns kolonilotter och badplats samt promenadstråk längsmed Fyrisån. Lite längre bort finns motionsspåret Röborundan som leder till Gamla Uppsala högar, Disagården samt restaurangen Odinsborg. Här finns även museum för den historieintresserade. På kort cykelavstånd når du Centrum dit bussar går var 10:e minut. För bilpendlaren finns påfart till E4:an på kort avstånd utan att behöva köra genom Centrum.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Uppsala