Väpnargatan 7 C

Tunabackar, Uppsala Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1963
Förening
HSB BRF 41 Tunaberg i Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 552 kr/mån
Driftkostnad
5 700 kr/år
Pris/m²
36 809 kr/m²
Antal besök
2 803
Dagar på Hemnet
20

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Endast en halvtrappa upp finner ni denna gavel-3:a utan insyn som näst intill totalrenoverats. Gavelläget ger dessutom extrafönster som låter alla bostadens rum bada i ljus.

I hallen välkomnas man av en möblerbar yta med god avhängning. I köket har de äldre, platsbyggda stommarna med luckor rustats för att ge ett mer modernt intryck, vitvarorna har uppdaterats och här finns matplats för minst fyra middagsgäster. Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder plats för både soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas. Bostaden har två sovrum som båda rymmer säng, ytterligare möblemang samt klädförvaring. Utöver detta finns ett helkaklat våtutrymme med dusch, vägghängd wc och uttag för tvättmaskin från stamrenoveringen år 2007.

Balkongen inunder tak fångar upp hela dagens soltimmar då den vetter i fördelaktiga sydväst. Här finns plats för både möblemang och egna planteringar. Slå er till ro och blicka ut över den lugna, grönskande innergården!

Förening med god ekonomi och mycket låg belåning per kvadratmeter, de större renoveringarna är gjorda, extern förvaring till varje bostad i form av ett källarförråd och goda parkeringsmöjligheter. I övrigt tillhandahåller föreningen sex tvättstugor, tre återvinningsrum, tre tvättgarage, ett hobby-/målarrum, ett pingisrum, ett motionsrum och uppvärmda cykelrum. Bo i omtyckta Tunabackar, angränsande till stadskärnan, så centralt men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden och motionsspår i Röbo. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl a mataffärer, blomsterhandel och ombud för Posten, strax intill finns Fyrishov med olika former av träningsverksamhet och attraktivt äventyrsbad. Till Uppsala city tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar, även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala