Blåklockevägen 7

Tureberg, Sollentuna Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Allégården
Om föreningen
Avgift
4 875 kr/mån
Pris/m²
42 000 kr/m²
Antal besök
1 113
Dagar på Hemnet
20

* Accepterat pris! *

- Två balkonger
- Välplanerad
- Centralt läge
- Förening med god ekonomi

Mitt i Tureberg finner ni denna välplanerade tre med genomgående planlösning. Ett extra rum som enkelt kan disponeras som ett sovrum eller kontor. Här bor ni ljust och luftigt med stora fönster i två väderstreck och även två balkonger. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör att lägenheten upplevs trevlig och social. Sovrummen är rymliga och kan möbleras med dubbelsäng. Populär och stabil förening med låg belåningsgrad. Stort separat rumsförråd ingår och finns i samma trapphus.

Bostaden är belägen med flertalet bussar runt hörnet och med promenadavstånd till Häggvik handelsplats som erbjuder flertalet mataffärer (Ica Maxi, Coop & City Gross) samt till Sollentuna centrum med över 100 butiker, flera caféer, restauranger och mataffär. Alldeles intill Sollentuna Centrum finns flertalet bussar och även en pendeltågstation som tar dig in till Stockholm central på 15 minuter. Önskar du ytterligare shopping utbud tar det enbart 8 minuter med pendeltåg till Mall of Scandinavia med ytterligare 179 butiker och över 40 restauranger.

Förutom närhet till shopping och service är det även promenadavstånd till Edsvikens vatten med utegym, båtklubbar och fina promenadstråk. När vädret tillåter plogas isen på Edsviken för skridskoåkning och på sommaren är det Sollentunas populäraste badstrand.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.