Sikvägen 23

Tyresö Centrum, Tyresö kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Våning
4, hiss finns
Byggår
1963
Förening
HSB BRF Siken i Tyresö
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
4 392 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
32 829 kr/m²

Välplanerad trea med ett supercentralt, lummigt läge på 4:e våningen!

En mycket ljus och trevlig lägenhet i insynsskyddat läge. Generösa sovrum och vardagsrum och sydvänd balkong! Här finns möjligheten att skapa ditt eget drömboende precis intill Tyresö centrum med all dess bekvämligheter.

- Inglasad fin balkong i soliga syd
- Insynsskyddat läge
- Sätt din egen prägel och skapa din drömlägenhet
- Populär förening med goda faciliteter.
- Mycket bra ekonomi, låg skuldsättning samt fördelaktig avgift.

Lägenheten har en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, två sovrum som är separerade från varandra, rymligt kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum samt generöst vardagsrum. Underbar inglasad balkong med ett härligt högt läge där solen gästar hela dagen.

Brf. Siken är en trygg och välmående förening tack vare dess trygga storlek, låga skuldsättning och mycket goda ekonomi. flertalet uppskattade faciliteter så som samlingslokal, övernattningslägenhet, stor tvättstuga, bibliotek, boulebana, källsortering och grovsoprum. Närområdet har kvaliteter för alla åldrar. Så som grönområden, fotbollsplan, lek- och grillplatser så väl som gröna ytor, pergola, bersåer och framförallt en härlig promenadsträcka i området med dess lummiga och parkliknande karaktär. Perfekt för lek med barnen, en picknick eller en avkopplande och lugn stund i solen.

Från Sikvägen har du mycket goda kommunikationer där du enkelt färdas från hållplatsen med samma namn till hela kommunen, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider. Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela padel, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka badhuset Tyresö Aquarena och dess fina gym. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård och naturområden har man ett perfekt läge för barnfamiljen.

För föreningens seniorer har även möjligheten att gå med i den mycket populära pensionärsföreningen Fiskarna som tillhandahåller flertalet aktiviteter året runt, bland annat utflykter, kräftskivor, grillkvällar och bouleturneringar.
Sammantaget ett boende som ger paret, barnfamiljen och seniorer en trygghet, otrolig bekvämlighet, fenomenala kommunikationer och närhet till allt.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

Kontakta mäklaren

Rasmus Gladh

SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
Mäklare Rasmus Gladh, SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
070 770 39 21

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.