Bollmoravägen 4

Tyresö, Tyresö kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Förening
HSB BRF Gösen i Tyresö
Om föreningen
Avgift
4 122 kr/mån
Pris/m²
34 511 kr/m²
Antal besök
1 053
Dagar på Hemnet
2

Här ges du chansen att förvärva en ljus och fräsch lägenheten med renoverade ytskikt i perfekt sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol. Redan när man kommer in i hallen får man en bra känsla. Inne i bostaden slås man direkt av ett ett snyggt golv i mörkare nyans som bryter av mot de ljusa väggarna på ett exemplariskt sätt. Modernt kök för matälskare med plats för matgrupp och umgänge. Två harmoniska sovrum i bra storlek samt ett rymligt vardagsrum för härlig samvaro med nära och kära. Balkong med inynsskyddat sydväst läge att skåda vackra solnedgångar. Lägenheten erbjuder kort och gott genomgående renoverade ytskikt och lämnar väldigt lite att önska för er som är på jakt efter en bostad med ett av Tyresös bästa lägen.
Välkommen hem!

Bostadsrättsföreningen Gösen ligger i Tyresö kommun, sydost om Stockholm. Här är det nära till naturen och till skärgården samt till ett väl utbyggt centrum med affärer och service av alla de slag. Till Stockholm C tar man sig på bara 20 minuter med buss.

Brf Gösen bildades 1961 och består av två fastigheter med totalt 210 lägenheter fördelade på fyra portar. Här finns allt från ettor till fyror och kan därför erbjuda ett boende som passar alla familjekonstellationer och generationer. De två grillplatserna utnyttjas flitigt under sommarhalvåret och den fina övernattningslägenhet är mycket uppskattad. Det finns även en hobbyrum/snickarlokal och en föreningslokal, Aktersalongen, som alla medlemmar kan utnyttja.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Kontakta mäklaren

Jesper Danielsson

Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Mäklare Jesper Danielsson, Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
+46728589192

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.