Nyproduktion

Tureborgsvägen 8A

Uddevalla kommun Se på karta

3 344 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Byggår
2022
Avgift
4 469 kr/mån
Pris/m²
38 000 kr/m²
Nyproduktion

Bo i påkostade lägenheter mitt i centrala Uddevalla med Bäveån utanför husknuten. Dessa exklusiva bostadsrätter placeras med bästa centrala läge i Uddevalla, där känslan av ett vattennära boende och blomstrande grönska utgör en unik kombination!
Utomhusmiljöerna har en social strukturering med gemensamhetsytor av gårdskaraktär! Umgås på ett härligt och rogivande vis vid uteplatsen som placeras längs Bäveån för att maximera livskvaliteten. I närområdet erbjuds fantastiska grönområden med promenadstråk som gör vardagen än bättre. I Bäveån som rinner ut i Byfjorden i Uddevallas mynning, har det byggts laxtrappor som ger laxen möjlighet att vandra uppåt i ån. Från uteplatserna har man då möjlighet att ta del av laxen som försöker att ta sig över det lilla vattenfallet strax utanför huset.

Uddevalla är en stad nära salta bad och svampskog kring ett levande centrum. I närområdet finner ni även Herrestadsfjället som erbjuder vandringsleder, skidspår och insjöar med inplanterad ädelfisk. Det rika friluftslivet flödar av aktiviteter! Även Torp Köpcentrum som har närmare 80 butiker nås inom dryga 15 minuter där du kan handla allt inom både fackhandel och dagligvaruhandel.

INREDNING
Gällande utrustningsnivå och materialval är alla lägenheter lika med genomgående hög standard. Här erbjuds helkaklade badrum, och samtliga kök är från Marbodal med släta vita skåpsluckor för ett tidlöst och stilrent intryck. Vitvaror är från Siemens av god standard, samt att lägenheterna förses med genomgående parkettgolv av typen ''enstavigt vitpigmenterat ekgolv''. Gott om förvaring utlovas i form av garderober och städskåp med inredning från Marbodal.

OMRÅDETS HISTORIA
Tureborgsområdet har anor från tidigt 1900-tal då lokaltidningen Bohusläningens grundare bosatte sig i intilliggande Villa Elfkullen. Ture Malmgren var en innovatör med ett stort intresse för arkitektur. Han byggde en borg med influenser från hans resor i Europa. Borgen fick namnet Tureborg, och sedermera döptes hela området till Tureborg. Borgen var under många år ett populärt utflyktsmål och än idag erbjuds det en vacker och omtyckt promenad till borgens ruiner. Fastighetsbeteckningen Sankt Anna har fått sitt namn från en tidigare kvarn och kraftstation i området.

Mer information kommer inom kort!
Anmäl ert intresse redan idag och ring gärna för mer information till fastighetsmäklare Torbjörn Wernersson, 0522-64 66 81 eller mejla [email protected] för mer information om projektet.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Kontakt

Torbjörn Wernersson

Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Mäklare Torbjörn Wernersson, Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
+46702680388