Norra strandgatan 1A

Ulricehamn, Ulricehamn Se på karta

1 875 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
7 av 14, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Norra Stranden 2 i Ulricehamn
Om föreningen
Avgift
4 000 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
27 174 kr/m²
Antal besök
4 953
Dagar på Hemnet
13

Letar du efter din nästa bostad? Se hit! Nu kan vi erbjuda en mycket tilltalande lägenhet i en av Ulricehamns populäraste bostadsrättsföreningar. Lägenheten ligger på sjunde våning med otroliga vyer över sjön Åsunden och Ulricehamns stad. Den genomtänkta planlösningen är fördelad på 69 m² och består av två sovrum, badrum med tvättavdelning samt kök och vardagsrum i en öppen, inbjudande planlösning. Lägg därtill den fantastiska inglasade balkongen om hela 18,5 m², med öppningsbara glaspartier så har du en optimal bostad med väldigt lite att önska.

Bostadsrättsföreningen erbjuder flera värdefulla gemensamma utrymmen för sina medlemmar. Här finns bland annat uthyrningsrum för övernattande gäster, relaxavdelning med dusch, kalasrum, gemensam terrass med fantastisk utsikt över sjön Åsunden och gemensam sjöstuga för fest, kalas eller andra typer av sammankomster. Lägenheten ligger längs med Åsundens norra strand med närhet till Ulricehamns centrum som erbjuder all vardaglig service och goda kommunikationer.

"Norra Stranden" har på kort tid blivit något som verkligen kännetecknar Ulricehamn. Läget vid Åsundens norra strand skapar fantastiskt vackra miljöer. Du promenerar eller cyklar snabbt in till centrum, där du kan shoppa eller gå på någon av restaurangerna på Ulricehamns pittoreska gågata. Den förbigående motorvägen gör det smidigt för pendlaren att nå närliggande städer som Borås, Jönköping och Göteborg. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn