Nyproduktion

Symfonivägen

Umedalen, Umeå kommun Se på karta

2 115 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Avgift
3 659 kr/mån
Pris/m²
35 250 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till en trevlig trea! Här ser vi en riktigt fin planlösning med ett socialt nav i mitten, och de två sovrummen placerade på varsin sida av bostaden – och med gott om bekvämligheter som sätter guldkant på din vardag. Inflyttning sker från hösten 2023!

Direkt i entrén hittar vi husets fräscha och rymliga badrum med kakel och klinker, WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare på ena sidan. På andra sidan har vi ingången till lägenhetens mindre sovrum som passar lika bra som eget krypin för yngre familjemedlemmar, som gästrum eller som hemmakontor. Sedan kliver du direkt in i hemmets sociala centrum.

Här ryms ledigt ett matbord med plats för sex personer utan att försaka soffgruppen, den får också plats. Kanske flyttar ni ut festligheterna på balkongen – den står redo för alla tänkbara trevligheter.

I anslutning till matplatsen står ett fint arbetskök redo för dina kulinariska mästerverk. Här finns all utrustning du behöver, inklusive fullstor kyl och frys – och diskmaskin, förstås.

Lägenhetens stora sovrum har sin ingång från vardagsrumsdelen. Här finns flera garderober och plats för dubbelsäng – och god nattsömn såklart.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Kontakt

Lova Georgsson

OBOS i Sverige
Mäklare Lova  Georgsson, OBOS i Sverige
0738900909

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.