Prästgårdsgatan 5B

Uppsala Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Förening
HSB BRF 37 Stabby Gärde i Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 122 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
33 790 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilsäkra gavellägenhet med balkong i soligt sydvästläge. Lägenheten är lugnt belägen högst upp i huset med en välplanerad yta med bra förvaringsmöjligheter. Planlösningen erbjuder hall, badrum, två sovrum ( det ena sovrummet var tidigare del av vardagsrummet) och ett vardagsrum som rymmer både soffdel och tv-möblemang. Avslutningsvis finns ett snyggt renoverat kök med matplats vid fönster.

Bostadsrätten är belägen i en HSB-förening med god ekonomi och med förhållandevis låg skuldsättning. Värt att nämna är att byggnaderna är stamrenoverade och att det härom åren byttes till moderna fönster vilket bidrar till en ökad boendekomfort. Föreningen har också bra gemensamma utrymmen och förutom de vanliga utrymmen som brukar erbjudas så finns här också bastu, pingis- och träningsrum samt ett övernattningsrum med tre sängar, dusch och toalett. Föreningens stora inbjudande gård inbjuder verkligen till att vistas på under sommarhalvåret.

Norra Luthagen är ett bra läge för studenten med promenadavstånd till bl.a. Ekonomikum och nationerna och i närområdet finns gym, matbutiker, caféer och restauranger. Naturen finns "runt knuten" och du bor nästan granne med Stabbyskogen som har ett belyst skid- och motionsspår. Det är bekvämt cykelavstånd till city och det finns goda bussförbindelser med busslinjer mot bl.a. city och resecentrum. Det är också nära till Svartbäcken och Fyrishov med stort utbud av allehanda idrottsaktiviteter. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan