Hannes Alfvéns Gata 1

Vallastaden, Linköpings kommun Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Alp Lodge
Om föreningen
Avgift
4 124 kr/mån
Driftkostnad
2 900 kr/år
Pris/m²
35 915 kr/m²

Perfekt planerad trea i stilsäkert utförande, öppna sociala ytor, härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol, bara att ställa in dina favoritmöbler och börja trivas från första stund!

Välkommen till Hannes Alfvéns gata 1, ett modernt boende i en modern stadsdel. Här är allt i nästintill nyskick med ljusa färgval på väggar, parkettgolv respektive klinker. Kök, matplats och vardagsrum är i öppen social planlösning och utgör tillsammans hjärtat av bostaden. Via matplatsen nås balkongen i högt och fritt läge. Två sovrum varav ett lite mindre, perfekt som gästrum, barnrum eller kontor. I anslutning till hallen finner ni det helkaklade badrummet med egen tvättsektion för extra vardagskomfort.

Vallastaden är en häftig stadsdel där olika arkitekter har fått ge uttryck i färg och form och tillsammans skapat ett område där varje fastighet är unik. Flera av gatorna har fått sitt namn från svenska nobelpristagare varav en är Hannes Alfvén. Vallastaden ligger i närheten av Linköpings universitet, Mjärdevi och med gång/cykelavstånd till US. Här har nya kvarterskrogar öppnat upp och i det intilliggande området Djurgården finns annan närservice i form av matbutik, fler restauranger, butiker, gym och apotek. Genom Vallastaden rinner Smedstadsbäcken med intilliggande promenadstråk och runt omkring hittar du flera grönområden, eklandskapet med fina promenadstråk och Vallaskogen med vacker natur.

Det går snabbt och smidigt att ta sig från Vallastaden till centrum. Till Stora torget i Linköping är det inte mer än cirka 3 km. Till fots tar det cirka en halvtimme, med cykel cirka 15 minuter och med buss cirka 10 minuter. Busshållplatsen ligger precis utanför dörren. Linköping har ett brett utbud och med det mesta man behöver och vill ha. För dig som cyklar finns flera cykelställ både på gården och vid gaveln på huset. Miljöstation i komplementbyggnad i området. Gästlägenhet i felleshus/ gemensamhetshus.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping

Kontakta mäklaren

Majken Lundh

Fastighetsbyrån Linköping
Mäklare Majken  Lundh, Fastighetsbyrån Linköping
0706770130
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas