Nyproduktion

Kunskapslänken

Vallastaden, Linköpings kommun Se på karta

2 575 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78,3 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2021
Avgift
4 709 kr/mån
Pris/m²
32 886 kr/m²
Nyproduktion

RAW är ett helt nytt bostadskoncept där du bestämmer din egen planlösning, ditt favoritgolv och exakt de färger du gillar.

Lägenheterna som säljs ”råa” är perfekt utformade och har stora fönster och generös takhöjd. Det ger dig optimala förutsättningar att bygga klart ett drömboende där du varken behöver tumma på kvalité eller stil. Om du i stället gillar den råa känslan så går det givetvis att bo i lägenheterna precis som de är. RAW bygger grunden – du bestämmer resten.

Att bo i Vallastaden är lite som att bo i en framtidstad. Här varvas innovativa radhus, lägenheter och villor med gröna parker, kolonilotter och växthus. I området finns även skola, restauranger och en idrottsanläggning. På promenadavstånd finns Linköpings universitet och till City tar du dig med cykel eller buss. Behöver du bil finns Volvon redo i föreningens egna bilpool.

Förverkliga din dröm och bygg din lägenhet precis så som du vill ha den!

Lägenheten erbjuder ett kök med vita stommar och en rostfri bänkskiva. Maskinell utrusning i köket består av rostfri kyl/frys, spishäll, ugn och fläkt samt diskho med blandare. Vidare erbjuds ett fräscht badrum med kakel på väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat med spegel ovan samt takdusch med kompletterande duschmunstycke på väggen där du som köpare själv väljer om du önskar sätta duschväggar eller ett draperi. Här är det förberett för att koppla in tvättmaskin.

I lägenheten har du en exponerad betongstomme som du kan välja att behålla som det är. Vill du förändra karaktären kan du måla om, lägga in nytt golv, klä in valda delar i gips eller vad du nu vill göra.

Häftig bostad i etage, med en härlig balkong i söderläge, mot föreningens innergård. Resterande del av lägenheten väljer du själv hur du vill planera efter behov.

Observera att samtliga bilder är illustrationsbilder och kan komma att avvika något från slutgiltig byggnation.

Besök gärna RAW Propertys hemsida för mer information
https://rawproperty.se/projects/raw-vallastaden/

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer om bostaden
Magnusson Mäkleri Linköping AB

Kontakt

Natalie Englander

Magnusson Mäkleri Linköping AB
Mäklare Natalie Englander, Magnusson Mäkleri Linköping AB
072-151 27 30