Kommande

Kunskapslänken 94

Vallastaden, Linköping Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Inspirationen
Om föreningen
Avgift
3 759 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Kommande

På populär adress i attraktiva Vallastaden, med promenadavstånd till Linköpings universitet, återfinns den här mycket stilrena trean högst upp i huset som stod inflyttningsklar hösten 2017. Lägenhetens storlek om 74.5 kvadratmeter har väldisponerade ytor som samspelar med modern funktion. Här erbjuds ett komplett, bekymmersfritt boende i högsta klass med genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggytor. Fullutrustat kök med vitvaror från Siemens, vardagsrum i öppen planlösning mot kök, två rejäla sovrum varav ett med stor garberob med skjutdörrar samt ett fräscht, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har en stor balkong som erbjuder en fantastisk utsikt vetter mot söder och bjuder på många soltimmar varje dag.

Bostadsrättsföreningen satsar på en högre livskvalité för sina medlemmar. Utöver din bostad och den vackra innergården får du även tillgång till en stor och härlig terrass för föreningens medlemmar att nyttja, här finns även ett glashus/vinterträdgård. Vid loftgångar finns gemensamma balkonger. För era långväga gäster finns tillgång till ett övernattningsrum samt ett hobbyrum för alla medlemmar.

Här bor du vid ett av Vallastadens bästa lägen, med Linköpings Universitet ett stenkast från lägenheten. I Vallastaden finns restaurang, cykelaffär, kemtvätt, frisör och även en mindre självbetjänt matbutik. Genom stadsdelen löper broparken med mysiga promenadstråk, härlig växtlighet och sittplatser för rekreation. På andra sidan kunskapslänken finns en friidrottsanläggningen Isovalen som används för skridskoåkning på vinterhalvåret. Parken paradiset finns också med odlings- och grillmöjligheter, fruktträdgård som är tillgänglig att nyttja för allmänheten.

Varmt välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=603475

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping