Kommande

Kungsbäcksvägen 7

Vallbacken, Gävle kommun Se på karta

2 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1896
Förening
BRF Villa Martin
Om föreningen
Avgift
4 036 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
38 000 kr/m²
Kommande

Nu saluförs denna vackra sekelskiftes trea om 75 kvadratmeter i ett av stans absolut bästa lägen med utsikt över Gavleån, Boulognerskogen och Konserthuset! Parkeringsplats ingår i avgiften så bilen ställer du bekvämt nere på gården!

Här erbjuds en smakfullt renoverad pärla där det finns detaljer att förälska sig i, i varje enskilt rum! Fastigheten som ursprungligen uppfördes 1896 ritades av arkitekt Hugo Rahm till direktör Bernhard Martin som även gett huset dess namn. Här möter du sekelskiftesdetaljer såsom vackra spegeldörrar, den imponerade takhöjden, ljusinsläppet som är fantastiskt från dom höga och stora fönsterpartierna och mycket mycket mer.
Bostaden erbjuder ett rymligt kök där du får vacker utsikt över Gavleån och Konserthuset medans du förbereder maten. Vidare in i bostaden finner du vardagsrummet med fantastiskt ljusinsläpp och gott om plats för soffgrupp. Går vi vidare in i bostaden som ligger helt i fil kommer vi till ett första sovrum där det finns plats för både säng och en mysig arbetshörna. Glasdörrar delar upp sovrummet på ett stilfullt sätt och gör det möjligt att anpassa utrymmet ultimat efter dina/era behov.
Nästa rum i ordningen är master bedroom där känslan av ett lyxigt hotell smyger sig på, här startar och avslutar du dagen i ett generöst rum med gott om plats och en fantastisk walk in closet har platsbyggts bakom sovrummet. Bostaden erbjuder även en rymlig klädkammare i närheten av hallen samt ett helkaklat badrum.

Föreningen Villa Martin består av 5 lägenheter där det finns parkeringsplatser till samtliga lägenheter.
Månadsavgiften om 4036 kronor inkluderar parkering, värme och vatten.

Här bor du i området Vallbacken bara ett stenkast från Gävles vackra stadspark Boulognerskogen. Stadsparken erbjuder bland annat minigolf, sommarcafe, utomhusgym och badplats vilket allt nås via en kort promenad. Stortorget samt centralstationen ligger inom gångavstånd tillsammans med allt annat som centrala Gävle har att erbjuda.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Stefano Pierrou

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Stefano Pierrou, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
0722-288034

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.