Rosengårdsvägen 17

Vallentuna, Vallentuna Se på karta

1 095 000 kr

1 295 000 kr -15%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Byggår
1968
Förening
BRF Rosengården
Om föreningen
Avgift
5 353 kr/mån
Driftkostnad
14 892 kr/år
Pris/m²
15 643 kr/m²

På omtyckta Rosengårdsvägen finns nu denna lägenhet om tre rum och kök att köpa. Trots att den har ett visst renoveringsbehov finns det mycket att tycka om med denna bostad. Det här är en insynsskyddad, välplanerad och social lägenhet med fint ljusinsläpp, fönster i flera väderstreck och lättmöblerade rum. En trea som har stor potential att bli ett riktigt trivsamt hem! Till lägenheten finns en inre reparationsfond om 5715 kr.

Föreningen heter Brf Rosengården och är en Brf för +55 åringar. Föreningen är välskött och trygg och har god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en härlig gemenskap. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga och garage, bokklubb, boulbana, datorklubb. I månadsavgiften om 5353 kronor ingår bredband, tv, vatten, värme och källarförråd, serviceavgift.

Läget på Rosengårdsvägen gör det lätt att trivas i Vallentuna. Här bor du naturnära med Vallentuna centrum på bekvämt avstånd och Vallentunasjön med grönområden endast en skön promenad bort. I området finns matbutiker, restauranger och kommunikationer – perfekt för dig som uppskattar närheten till vackra promenadstråk och härlig natur!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna