Gulddragargränd 50, 2 Tr

Vällingby, Grimsta, Stockholm Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 9, hiss finns
Byggår
2007
Förening
BRF Neonet
Om föreningen
Avgift
3 977 kr/mån
Pris/m²
39 058 kr/m²
Antal besök
538
Dagar på Hemnet
13

LJUST RYMLIGT OCH MODERNT
Välkommen till denna härligt ljusa och optimalt planerade bostad med ett mysigt grönskande hörnläge samt stora fönster för maximalt ljusinsläpp.
Här är modernt och bekvämt med en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök, mycket tack vare en smart barliknande köksö för extra trevlig samvaro vid matlagningen.
Lägenheten är dessutom i gott skick och helt nymålad i fräscht vitt.
En mycket rofylld och stämningsfull bostad som det definitivt är lätt att trivas i. Perfekt för par eller den lilla familjen.

STOR SOLIG BALKONG
Stor härlig hörnbalkong ca 10 kvm med ett soligt söderläge och en grönskande utsikt åt bl.a. Grimstaskogen. Möjlighet finns att glasa in balkongen. En underbart mysig och rogivande plats, långt ifrån vardagens hets och stress.

PERFEKT LÄGE - NÄRA NATUREN
Lugnt och tyst läge med hela Grimsta naturreservat alldeles utanför porten. Ett underbart rekreationsområde som sträcker sig ända ner till Mälarens glittrande vatten. Här kan du promenera eller jogga, här finns flera sandstränder, ridklubb, båtklubbar samt bollplaner och utegym.
På en kort promenad är du i Vällingby centrum med över 100 butiker och ett brett utbud där du enkelt hittar allt du kan tänkas behöva.

Läs mer hos mäklaren
Restate