Multrågatan 23, Vån 6

Vällingby - Råcksta, Stockholm Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
6, hiss finns
Byggår
1958
Förening
BRF Tabulatorn
Om föreningen
Avgift
4 191 kr/mån
Pris/m²
30 068 kr/m²

Är du på jakt efter ett hem i totalrenoverat (2019/2020) skick där du bara kan flytta in och koppla av? Då kan det här vara lägenheten för dig. I uppdrag av BRF Tabulatorn ligger denna ljusa lägenhet med moderna detaljer, färgval och ytskikt. Här disponerar du en yta om ca 73 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum, badrum, klädkammare och kök. En balkong i soligt västerläge. Här märks det på en gång att det har funnits en tanke bakom varje kvadratmeter.

Det finns ett cykelrum och barnvagnsrum intill entrén. Till bostaden hör ett vindsförråd och nybyggd tvättstuga finns i huset.

Det är fint och ordnat runtomkring trädgården med staket och nyklippt gräs samt lekplats för barnen i föreningens innergård. Föreningen består av 5 K-märkta hus vilket ger en boost värde. Föreningen upplåter 47 garageplatser och 90 parkeringsplatser. Bra och solid förening. Garageplats går även att hyra vid råckstaberget.

Lägenheten är belägen i Vällingby Parkstad, en helt ny stadsdel full av liv och rörelse. Råcksta tunnelbanestation går du till på någon minut, och via den gröna linjen är du i Stockholms innerstad på en knappt 20 minuter.

I absolut närhet ligger vackra Grimsta naturreservat med härliga promenadstråk i skog och längs Mälarens vatten. Här finner du kuperad skog, öppna ängar, lummiga stigar, breda elljusspår, utegym och fina bad- och grillplatser. Till Kanaan badet, med båtklubb, bangolf och omtyckt trädgårdscafé med matservering, är det en kort promenad genom skogen och den västvända strandpromenaden sträcker sig hela vägen från Hässelby Strand till Nockebybron.

I Vällingby City, som finns på promenadavstånd eller en station bort med tunnelbanan, finner du ett komplett serviceutbud med ett stort antal butiker, flera bra mataffärer nyöppnat hemköp, torghandel, SF biograf, SATS, simhall, bibliotek, restauranger och caféer.

Vällingby Parkstad erbjuder det bästa av två världar med närhet till både fantastisk natur samt utmärkta kommunikationer och all tänkbar service.

Välkommen till ditt nya hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

Kom på visning

 • 23
  feb
  Sön 23 feb kl. 12:00-12:30
  Öppen visning. Anmäl dig till visningen så håller vi dig informerad. Välkommen!
 • 24
  feb
  Mån 24 feb kl. 17:00-17:30
  Öppen visning, anmäl dig gärna så håller vi dig informerad. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren