Hugingatan 26

Valsta, Sigtuna kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1971
Förening
HSB BRF Granen i Märsta
Om föreningen
Avgift
5 277 kr/mån
Driftkostnad
5 040 kr/år
Pris/m²
21 267 kr/m²

Välkomna till detta trivsamma och renoverade bostad i perfektion! Missa inte chansen att förvärva denna med stora sociala ytor. Högst upp i huset vilket gör att man inte störs av någon granne ovanför.

Bostaden är välplanerad. Lägenheten genomsyras av många fönster och ett härligt ljusinsläpp. Balkongen nås från vardagsrummet. Den mysiga balkongen bjuder på en vy över gården och området. Balkongen rymmer möblemang och odling för den som önskar. Utöver detta erbjuder lägenheten två bra sovrum och ett generöst vardagsrum samt ett fullutrustat, rymligt och renoverat kök med plats för matbord. Stamrenoverat badrum med kaklade väggar och klinker på golvet. Gott om förvaring i form av flera garderober samt ett förråd i källaren.

Detta är ett hem att trivas i många år. Det är ett trevligt område för barnen att växa upp och leka i med gräsmattor och en lugn innergård. Välskött och stabil förening.

I närområdet finns såväl matvarubutik, restauranger och gym vid och runtom Valsta. Även simhall fotbollsplan, skolor och förskolor nås med kort promenad. Härliga promenad- och joggingstråk finns. Märsta Centrum nås på en promenad alternativt via bussen som passerar ett stenkast från bostaden.

Välkommen till en lägenhet som är redo för inflyttning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sigtuna/Märsta

Kontakta mäklaren

Marie Karademir

Bjurfors Sigtuna/Märsta
Mäklare Marie Karademir, Bjurfors Sigtuna/Märsta
070-782 00 37

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.