Nyproduktion

Emmy rappes gata 2, vån 10

Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

14 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Våning
10 av 10, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Kvartetten 2 i Hagastaden
Om föreningen
Avgift
5 186 kr/mån
Driftkostnad
13 441 kr/år
Pris/m²
166 667 kr/m²
Nyproduktion

Varmt välkommen till denna mycket fina nyproducerade bostad. Bostaden är belägen på tionde våningen med fönster i hela tre väderstreck. Här kan du njuta av en balkong i skyddat läge med milsvid utsikt. Bostaden har en takhöjd på 2.7 meter och har fönster från golv till tak.

På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten.

Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde.

Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB.

-Juridisk person kan godkännas efter särskild prövning.
-Bostaden får hyras ut enligt föreningens riktlinjer

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer om bostaden
MOHV Stockholm

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.