Tomtebogatan 34 A

Vasastan, Stockholms kommun Se på karta

10 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
96 m²
Biarea
6 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4
Byggår
1911
Förening
BRF Kadetten 17
Om föreningen
Avgift
4 320 kr/mån
Driftkostnad
8 000 kr/år
Pris/m²
114 063 kr/m²
Antal besök
6 170
Dagar på Hemnet
7

VINDSETAGE MED TAKTERRASS OCH BALKONG I SÖDERLÄGE! Missa inte möjligheten att förvärva denna fantastiska etagelägenhet som är lugnt belägen i gårdshuset. Lägenheten präglas av stilrena materialval och bevarade originaldetaljer från byggnadsåret 1911. Både takterrassen och balkongen vetter i bästa söderläge. På etageplanet är takhöjden slående med sina 3,4 meter till taknock och här finner du en mysig loungedel med braskamin och stora fönsterpartier med himlen som utsikt. Här finns också ett rymligt sovrum och ett lyxigt badrum med fina detaljer och plats för både tvättmaskin och torktumlare, idag är det utrustat med en kombimaskin. Vackra träbalkar pryder taket och på golven ligger ett genomgående plankgolv med vattenburen golvvärme. På entréplan finner du ett rymligt och välutrustat kök. Här finns goda förvaringsmöjligheter och stora arbetsytor. Rummet intill köket kan användas som sovrum eller matsal för den som önskar. Vardagsrummet är socialt och härifrån nås balkongen som liksom takterrassen vetter i söderläge mot föreningens lugna gård. På golven ligger ett genongående plankkolv från byggnadsåret och väggarna är ljust målade. Även på entréplan finns ett badrum utrustat med dusch, eldriven golvvärme och snygga detaljer. I hela lägenheten finns mycket goda förvaringsmöjligheter i bl.a två stora klädkammare och inbyggda garderober.

Förutom en fantastiskt lägenhet är den dessutom belägen i en mycket stabil och välskött förening som bildades 1979 och som äger marken. Förra året gjordes tre lokaler om till bostadsrätter och med intäkterna från försäljningarna planerar föreningen att amortera av sina lån och bli skuldfria. Här erbjuds både en mysig innergård, övernattningslokal och ett relaxrum med bastu.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB

Kontakta mäklaren

Rebecca Vitai Johnsson

BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
Mäklare Rebecca Vitai Johnsson, BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
070-899 53 60

Visningstider

 • 19
  sep
  Idag kl. 13:45–14:45
  Anmälan krävs / Boka via boka-knappen på bostadspresentationen! Från Hemnet väljer du först "Läs mer hos mäklaren" för att komma vidare. Anmälan avser max två vuxna personer.
 • 20
  sep
  Imorgon kl. 18:30–19:00
  Anmälan krävs / Boka via boka-knappen på bostadspresentationen! Från Hemnet väljer du först "Läs mer hos mäklaren" för att komma vidare. Anmälan avser max två vuxna personer.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.