Nyproduktion

Molnstigen 37

Väsjön, Sollentuna kommun Se på karta

2 890 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
2023
Förening
BRF Väsjöhöjden
Om föreningen
Avgift
1 508 kr/mån
Pris/m²
43 788 kr/m²
Nyproduktion

Inflyttningsklara lägenheter med flexibelt tillträde. Missa inte chansen att förvärva din lägenhet. Besök gärna projektsidan och se tillgängligheten:
https://strandfastighet.com/vasjohojden/

VÄLKOMMEN TILL BRF VÄSJÖHÖJDEN!
Här tillåter föreningen juridisk person och avgiften är endast 1 500 kr/mån. Här har du chansen att köpa en yt-effektiv lägenhet med två badrum/duschrum där varje lägenhet har två plan. Här har du chansen att köpa en yt-effektiv lägenhet med två badrum/duschrum där varje lägenhet har två plan. Ett modernt och svenskt nyproducerat boende från välkända Vårgårdahus med smakfull design och lägenheter i etage. Med bostäder i två plan inrymmer ni lättare den mindre familjen eller hemmakontoret då avskildhet lättare nås i de väl tilltagna lodräta ytorna. För dig som söker ett unikt boende med genomtänkt utformning i två plan är det nu dags att sluta leta. Balkong högre upp eller varför inte en mysig uteplats längre ner? Ena varianten av dessa lägenheter har även två badrum/duschrum på vardera våning. Bostadsrättsföreningen utgörs av 36 välplanerade bostäder med bra läge och fin utsikt från höga lägen mot grönska och vatten. Inflyttning planerat september/oktober under 2023.

Projektansvarig på bygget: Mikael Israelsson, 070-882 12 03 - [email protected] (Kontakta gärna Mikael för bokning av privatvisning)

Besök gärna projekthemsidan med lägenhetsväljare för att ta del av bofakta/ritningar genom att klicka på respektive lägenhet. Klicka på "Hemväljare" uppe till höger efter att du klickat in på denna länk:
https://strandfastighet.com/vasjohojden/

Huskropparna består av fyra plan totalt, en etagelägenhetsdisponering på våning 1 och 2 och en annan variant på våning 3 och 4 med balkong.
Våning 1 och 2 har uteplats och en mindre balkong från våning 2. Balkongen når du från vardagsrummet/köket.
Föredrar du istället att komma högre upp finns möjlighet att förvärva en lägenhet med en djup och lättmöblerad balkong som nås från vardagsrummet/köket på plan 3 av 4.

Mer info om hur lägenheterna är utformade finner du bland dokumentationen.

- Föreningen har möjlighet att godkänna juridisk person. Kontakta mäklare för vidare information.
- Möjlighet till uthyrning finns. Friare regler har tillämpats utan att kompromissa med föreningens intressen. Kontakta mäklare för vidare information.
- Parkeringsplats kan hyras för 450 kr/månaden. Bil som behöver laddas? Kontakta mäklare för vidare information.
- Intresserad av energiprestanda och klass? Kontakta mäklare för vidare information.
- Externt förråd ingår i avgiften.

BESKRIVNING AV BOSTÄDERNA
Bostäderna är arkitektritade efter förutsättningarna på platsen. Målet har varit att ta tillvara på markens naturliga förutsättningar och skapa en plats med variation och integritet i kombination med yteffektivare bostäder. Alla lägenheter nås via egen ingång utifrån, något som ger en tydlig identitet och spännande uttryck, såväl inne som ute. Väl inne ser vi genomgående bostäder i etage där entréplanet bjuder in till såväl det vardagliga umgänget som festligheter. Väl separerat hittar vi platsen för avskildhet och vila, antingen en våning upp eller ner. Går vi uppåt ges snedtakets charm och rymd medans vi i det nedre planet ges utgång till mindre täppa!

OMRÅDET
Väsjön är en naturnära stadsdel i Sollentuna med närhet till det aktiva och naturen.
Mellan Rösjöskogens och Törnskogens naturreservat växer den nya stadsdelen Väsjön fram. Visionen är att ska

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakt

Linda Rosén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Linda Rosén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0767989909

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.