Cirkusvägen 1, Accepterat pris

Västberga/Telefonplan, Stockholm Se på karta

3 550 000 kr

3 295 000 kr +8%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1947
Förening
BRF Trollkarlen 2
Om föreningen
Avgift
3 957 kr/mån
Pris/m²
53 788 kr/m²

Accepterat pris, ring mäklaren 0702644079 för att boka upp en visning.

* Renoverad hörnlägenhet med vattenburen golvvärme
* Balkong med eftermiddag samt kvällssol.
* Stambytt fastighet
* Gångavstånd till Telefonplans tunnelbana
* Ett stenkast från bussar som tar dig direkt till Fridhemsplan
* Bredband (100/100 Mbit/s) ingår i avgiften
* Stabil förening med 17 hyresrätter kvar (dold tillgång)
* Förening amorterade 6 mkr på lånen 2019

Unikt tillfälle att förvärva en av områdets finaste trea. Denna bostad har fått sig en total renovering med nytt kök 2014 och nya ytskikt samt nytt badrum 2016. Lägenheten har fönster i tre väderstreck vilket gör lägenheten ljus och härlig. Gavelläget innebär att du bor utan en granne vägg i vägg. Badrummet har byggts om till ett större badrum än de klassiska 40-tals badrummen.

Lägenheten har vattenburen golvvärme i hall, badrum och kök samt en genomgående planlösning med fönster i tre väderstreck. Bredband (100/100 Mbit/s) ingår i avgiften. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten och dessutom ett robust källarförråd på ca 5-6 kvm. På balkongen som ligger i sydvästläge får du plats med ett bord och två stolar och här kan du njuta av solen under sommarmånaderna. Tvättstugan är fräsch och renoverades även den i samband med stambytet och utrustades med nya maskiner. Stambyte i lägenheten/fastigheten genomfördes 2006.

Lägenheten ligger ett stenkast ifrån Telefonplans t-bana med tillhörande centrum. Härifrån tar du dig till Slussen på 10 minuter. I anslutning till t-banan avgår dessutom bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i söderort. Ännu närmare lägenheten hittar du även flertalet busslinjer som tar dig till bl.a. Liljeholmen eller Älvsjö station på 5 min, Fridhemsplan på 10 min eller till Södertälje och Tyresö på under en halvtimme.

Inom kort gångavstånd finns Västberga handelsplats. Här hittar ni Stora Coop (öppet 7–23 alla dagar), Systembolaget, Rusta, Jysk, Kronans Apotek och Puls och Träning. Även närhet till OKQ8 som har öppet dygnet runt för inköp av det mer akuta slaget. Vid Tellusborgsvägen finns även ICA Supermarket.

Kreativa Telefonplan är en av Hägerstens mest expansiva delar och har flera spännande projekt planerade: The Brick, Tellus Towers och Metronomen. Vid Telefonplan hittar ni ett bibliotek, välsorterad Hemköp och ett apotek. Vid torget brukar det stå food trucks som erbjuder maträtter för samtliga önskemål. Vidare finns restaurang Landet, populär både som lunchställe och klubb, hamburgerrestaurangen KRUBB, A.B.Café. samt anrika Söderbergs Bageri & Kafferosteri. Sedan juni 2004 finns välrenommerade Konstfack i Ericssons gamla telefonfabrik, där du även hittar träningsanläggningen SATS. Populära Klättercentret finns i anslutning, samt Telefonplans BVC och vårdcentral, skrädderi, förskolor och skolor med mera. Du har också nära till Crossfit Telefonplan och Brännkyrkahallen som erbjuder aktiviteter som bowling, innebandy, bordtennis, basket och andra sportevenemang.

Från lägenheten är det också nära till Midsommarkransen. I Kransens centrala del finner du ett rikt utbud av caféer, butiker, kvarterskrogar och biograf Tellus. Här finns flertalet populära restauranger, så som Scandwich, Svenska Sushiköket, Hamburgerköket, Tapasköket och Pita i Parken. Det finns även design/inredningsbutiker som Mimmi Staaf Möbelmakeri, 2 Little Spoons och Svenska Armaturer. Precis runt husknuten ligger det en park som är populär bland områd

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten