Slalomvägen 34, 3tr

Västertorp, Stockholms kommun Se på karta

2 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Slalombacken
Om föreningen
Avgift
2 988 kr/mån
Pris/m²
54 623 kr/m²
Antal besök
2 608
Dagar på Hemnet
10

* Bevarade originaldetaljer
* Kök med vackra bevarade snedluckor
* Integrerade vitvaror
* Högst upp med fri utsikt
* Nyttjas som en 3a!
* Extra rum att ha som sovrum/kontor
* Solig balkong i söderläge ut mot gården
* Nära till tunnelbana
* Kombinerad tvätt&tork
* Stor stabil förening
* Idylliskt område
* Gott om förvaring

Välkommen till denna optimalt planerade mini 3a med bevarad charm från byggåret. Bostaden har verkligen tagit vara på sina ytor och erbjuder ett funktionellt kök, som ansluter till ett stort vardagsrum med goda umgängesytor. Här finner du även ett extra sovrum som passar utmärkt som t.ex kontor men rymmer också en fullstor säng om så önskas. Köket är fint bevarat samtidigt som man uppdaterat det med diskmaskin och integrerade vitvaror. Den soliga balkongen nås från vardagsrummet och här har man utsikt mot trädtopparna och minimal insyn. Det stora sovrummet rymmer både dubbelsäng och andra möbler samtidigt som den ger gott om förvaring via två djupa originalgarderober. Badrummet från stambytet är helkaklat och du finner en kombinerad tvättmaskin & torktumlare.
I källaren finner du tillhörande förråd.

Som boende i Brf Slalombacken bor du i en stor och stabil förening på 172 lägenheter och en belåning per kvm under 5000 kr. Dem har 27 stycken hyresrätter kvar vilket är en stor tillgång då dem inbringar mycket pengar när läge finns att ombilda dem till bostadsrätter. Föreningen har en trevlig lekpark, odlingslotter och extra lokaler för boenden att hyra.

Området:
Västertorp som stadsdel formades efter att stadsplanen 1947 hade fastställts och här växte en stadsdel fram som idag inger känslan av en mysig småstad, med ett trevligt centrum bestående av småbutiker och matställen. Slalomvägen 34 ligger bra beläget nära både Västertorps tunnelbanestation och Hägerstensåsens tunnelbana med uppgång Västertorp (endast 2 minuter från porten).

Via tunnelbanelinjerna tar du dig till Södermalm/Hornstull på endast 8-10 minuter och är du bilburen tar du dig snabbt upp på E4:an via påfårt från Personnevägen. För dig som cyklar har du även cykelleden. Västertorp centrum med dess söderortscharm innehar allt man kan tänkas behöva avseende allmän service. Coop och Hemköp har generösa öppettider och i restaurangväg hittas här sushi, kolgrill, thai, kinesiskt, en kvarterskrog, grillkiosk, pizzeria "Tropicana" med områdets bästa pizza och det populära konditoriet "Bakstugan".

I närheten finns förutom det stora lekparksområdet "Lugnet" med café dessutom basketplan, fotbollsplan, utegym samt Västertorps Sim- och Idrottshall där både badanläggning och motionssporter finns att utöva. Sommardagar spenderas gärna på Personnebadet med tempererade utomhusduschar & en utomhuspool som mäter 25 meter. På promenadavstånd nås även restaurang- och kulturutbudet vid Telefonplan och Midsommarkransen

Varmt välkommen att se denna bostad med egna ögon!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Beatrice Granberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Beatrice Granberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0723112228