Segergatan 6D

Västra Fäladen, Landskrona kommun Se på karta

1 595 000 kr

1 795 000 kr -11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 8, hiss finns
Byggår
1969
Förening
BRF Kungen i Landskrona
Om föreningen
Avgift
4 962 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
19 691 kr/m²

Välkommen in i denna trevliga och välplanerade lägenhet! En mysig trea på fjärde våningen med inglasad balkong och utsikt mot gården och bakom trätopparna skymtar Öresund, Ven och Danmark.

Planlösningen är mycket trevligt disponerad med ett stort vardagsrum, ett trevligt kök med rymlig matplats, två bra sovrum, ett nyrenoverat badrum med dusch, gästtoalett och gott om förvaring. Den inglasade balkongen och vardagsrummet har fin utsikt mot gården och bakom trätopparna skymtar Öresund, Ven och Danmark. De två sovrummen samt köket har utsikt mot det grönskande Karlslund.

På lugnt och grönt läge med direkt närhet till bl.a mataffär, vårdcentral och kommunikationer har Västra Fäladen blivit ett av Landskronas populäraste områden. Med en kort promenad når du både havet och centrum och inom några minuter är man vid stationen. Det finns flera bra skolor på gång och cykelavstånd, Västervång, Säbyholm Montessori och Engelska skolan. Och i närbelägna Karlslundsområdet finns t.ex simhall och den härliga parken, perfekt för rekreation. Här finns kort och gott det mesta för den som vill kunna njuta av det bästa i Landskrona.

Väl värd att upplevas på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

Kontakta mäklaren

Cecilia Grahn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
Mäklare Cecilia Grahn, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
0707-93 85 70