Önneredsvägen 100

Västra Frölunda, Göteborg Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Förening
BRF Önneredsbodarna
Om föreningen
Avgift
3 933 kr/mån
Pris/m²
55 000 kr/m²
Nyproduktion 

Välplanerad hörntrea med inflyttning i februari! Generösa sällskapsytor genom öppet samband mellan kök och vardagsrum. Det kvalitativa vinkelköket är från Vedum och erbjuder goda arbetsytor. Skandinaviskt utförande med vita luckor, grå arbetsbänk i laminat och vitt kakel. Härifrån nås även balkongen. Två sovrum med förvaring i garderob och ljusinsläpp via stort fönster. Badrummet är i tidlöst utförande med vita helkaklade väggar och grå klinker och utrustat med duschhörna, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp.

Vänligen observera att bilderna är generella bilder från färdigställda bostäder i projektet och inte bilder på den faktiska lägenheten.

Vita väggar och ekparkett ger er en bra bas att inreda efter. För dig som redan från början vill sätta egen prägel på bostaden finns förutom Klassisk, som beskrivits ovan, ytterligare två inredningskoncept - Trend och Exklusiv. Trend erbjuder bland annat grått kök med rostfria vitvaror och vitlaserad ekparkett medan Exklusiv har ett kök i mörkt brunbetsad ek, rostfria eller integrerade vitvaror och enstavigt, vitlaserat ekgolv med möjlighet till ytterligare personliga val.

Här bor man i ett attraktivt område med närhet till både hav och stad. Med cykel- och promenadavstånd till Önnereds Brygga med småbåtshamnar, omtyckta restaurang Jungman Jansson och badvikar. Lägg därtill härliga strövområden för promenader, bra kommunikationer till bland annat Frölunda Torg med shopping och vidare kommunikationer in till centrala Göteborg samt service i form av mataffär och barnomsorg i närområdet och du har ett utmärkt läge för ett hem att trivas i.

Läs mer om bostaden
Nya Kvadrat Mäklarbyrå