Kommande

Västra Gatan 52I

Västra Gatan, Kungälvs kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
57 m²
Biarea
12 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2017
Förening
BRF Fars Hatt 37
Om föreningen
Avgift
3 586 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
56 053 kr/m²
Kommande

Nu har ni möjligheten att förvärva en av Kungälvs finaste lägenheter! En charmig etagevåning på en av Kungälvs absolut attraktivaste adresser. Här erbjuds ni en lägenhet om totalt 69 kvadratmeter i två plan. Härlig planlösning med fint genomgångsljus på första plan. En trappa upp finner ni ytterligare ett rum. Balkong i sydväst, med en vidsträckt utsikt över takåsar, älv och grönområden.

Västra gatan i Kungälv har en av de mest bevarade trähusmiljöerna i hela Sverige. Tillsammans med Bohuslänsmuseum har man under 2017 byggt upp dessa fina nya passivhus som smälter in i gatans charmiga miljö med både formspråk och material. Stilrena trädetaljer & tidstypiska attribut! Föreningen äger även mark/trädgård om 972 kvm.

Fastigheten har en historia från 1700-talet och kallades tidigare för Apotekstomten. Föregående byggnader har använts för bl.a. magasin för havreexport och som skomakeri.

Närområdet bjuder på Kungälvs äldre stadskärna med fina promenadstråk på kullerstensgator, café och restauranger. På några minuter når ni Kungälvs centrum och Göteborgs innerstad är beläget på endast två mils avstånd. Direktbuss till Göteborg C avgår kontinuerligt med två minuters promenad från ytterdörren.

Hör gärna av er för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Tove Pernhult

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Tove Pernhult, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0763-183800

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.