Mastgränd 28

Västra Hamnen, Malmö kommun Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Mynta
Om föreningen
Avgift
4 159 kr/mån
Pris/m²
47 015 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i Västra hamnen! Här får du en unik chans att bo i en rymlig och modern bostad med en yta på 67 kvm. Belägen på första våningen, kan du njuta av en vacker uteplats i sydvästläge, perfekt för avnjuta härliga sommarkvällar.

Lägenheten erbjuder en modern och öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett, vilket ger en känsla av rymd och gemenskap. Här finns gott om plats för att umgås och skapa minnen med vänner och familj. De två sovrummen ger möjlighet till en avkopplande och privat tillflykt, perfekt för både arbete och vila.

Badrummet är modernt designat och innehåller alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive tvättmöjligheter för extra bekvämlighet. Här behöver du inte kompromissa med stil eller funktionalitet.

Dessutom har du fördelen av att bo i Västra hamnen, en av Malmös mest attraktiva områden. Här finns ett brett utbud av restauranger och grönområden. Närheten till havet och vackra promenadstråk ger dig möjlighet att njuta av naturen och frisk luft.

Missa inte chansen att äga denna underbara lägenhet i Västra hamnen.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Christoffer Neurath

Bjurfors Malmö City
Mäklare Christoffer Neurath, Bjurfors Malmö City
0701646714

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.