Nyproduktion

Stora Varvsgatan 43

Västra Hamnen, Malmö Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Balkong
Ja
Avgift
5 204 kr/mån
Pris/m²
42 053 kr/m²
Nyproduktion

Genomgående planlösning, två balkonger, generösa ytor och gott om platsbyggd förvaring. Med sitt extra arbetsrum är den i praktiken och rent funktionellt en fyra, och förutom ett stort badrum med tvättmöjligheter finns tillgång till gäst-wc med dusch. Ett kök i vinkel med anslutande matplats och ett vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge känns inbjudande. Här är det lätt att göra sig hemmastadd. Boendet är bekvämt och vi har fem snygga designlinjer på kök och badrum att välja mellan.

Om din inre kompassnål tvekar mellan hav och stad är Brf Stjärnfyren i Malmö din givna destination. Med havet 300 meter bort och med bara några tramptag till centrum är kursen satt mot ditt nya drömboende. På toppläge i Malmös mest havsnära stadsdel planerar vi nu nya bostäder där du har allt inom räckhåll. Beräknad inflyttning till kvartal 2, 2022.

Bo femstjärnigt i Västra Hamnen
På toppläge i början av Västra Hamnen ska vi resa tolv våningar med nya, moderna lägenheter. Med det läget får du det allra bästa av det mesta. Här bor du som en stjärna med allt det bästa både inne och utanför den nyproducerade lägenheten. Lugna joggingturen vid Ribbans sanddyner, nybakade croissanter till frukosten, middag vid Strandpromenaden eller shoppingrundan i city tio minuter bort. Brf Stjärnfyren kommer att bli ett av Västra Hamnens nya landmärken. Vi planerar 62 moderna bostadsrätter på mellan ett till sex rum och kök. Vilken höjd vill du bo på? I Brf Stjärnfyren finns hela 12 våningar att välja på. Ett riktigt höjdarboende med fantastiska utblickar!

För mer information, se gärna projektets hemsida: www.riksbyggen.se/stjarnfyren
Här finns även andra lägenhetstyper, priser med mera angivna.

Önskar du reservera eller köpa en lägenhet, kontakta Veena Andersson på 040-323096 eller maila: [email protected]

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets bostadsutvecklare

Guldhemmet 2019