Nyproduktion

Stora Varvsgatan 43

Västra Hamnen, Malmö Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
94 m²
Avgift
5 094 kr/mån
Pris/m²
40 372 kr/m²
Nyproduktion

Bo femstjärnigt i Västra Hamnen.

Denna trea har genomgående planlösning, två vädringsbalkonger, generösa ytor och gott om platsbyggd förvaring. Med sitt extra arbetsrum är den i praktiken och rent funktionellt en fyra, och förutom ett stort badrum med tvättmöjligheter finns tillgång till gäst-wc med dusch. Ett u-format kök med bardisk, anslutande matplats och ett vardagsrum med möjlighet att öppna upp ordentligt och vädra känns inbjudande. Här är det lätt att göra sig hemmastadd. Boendet är bekvämt och vi har fem snygga designlinjer på kök och badrum att välja mellan.

Om din inre kompassnål tvekar mellan hav och stad är Brf Stjärnfyren i Malmö din givna destination. Med havet 300 meter bort och med bara några tramptag till centrum är kursen satt mot ditt nya drömboende. På toppläge i Malmös mest havsnära stadsdel planerar vi nu nya bostäder där du har allt inom räckhåll. Beräknad inflyttning till kvartal 2, 2022.

På toppläge i början av Västra Hamnen ska vi resa tolv våningar med nya, moderna lägenheter. Med det läget får du det allra bästa av det mesta. Här bor du som en stjärna med allt det bästa både inne och utanför den nyproducerade lägenheten. Lugna joggingturen vid Ribbans sanddyner, nybakade croissanter till frukosten, middag vid Strandpromenaden eller shoppingrundan i city tio minuter bort. Brf Stjärnfyren kommer att bli ett av Västra Hamnens nya landmärken. Vi planerar 62 moderna bostadsrätter på mellan ett till sex rum och kök. Vilken höjd vill du bo på? I Brf Stjärnfyren finns hela 12 våningar att välja på. Ett riktigt höjdarboende med fantastiska utblickar!

Varmt välkommen att kontakta säljaren för mer information och för att boka en privat visning!

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets bostadsutvecklare

Guldhemmet 2019