John Engellaus Gata

Västra Munktellstaden, Eskilstuna Se på karta

2 575 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Avgift
4 472 kr/mån
Pris/m²
35 764 kr/m²
Nyproduktion 

Nyproducerad med fint hörnläge och balkong om ca 8 kvm belägen i nya Västra Munktellstaden. Ljusa ytskikt och moderna materialval såsom rostfria vitvaror och helkaklat badrum med vädringsfönster där golvvärme finns som tillval. I köket är det vita skåpsluckor, laminatbänkskiva i betongimitation med vitt kakel och spotlights ovan, vilket tillsammans med de rostfria vitvarorna och ekparketten sammanfogar både den industriella som den moderna köksstilen. Badrummen är helkaklade med ett modernt och stilrent vitt kakel i större format på väggarna och grå klinkers på golvet. Inflyttning under hösten 2020.

Bostäderna är nya och moderna men vi på Riksbyggen vill bibehålla karaktären av det gamla, industriella området Munktellstadens gedigna arv, som går tillbaka till mitten av 1800-talet. Brf Lokomotivet karaktäriseras av bostäder med tegelfasad och en något stramare formgivning mot gatorna men med desto mer liv på innergården.

Här bor du med närhet till det mesta! En kort promenad från city och granne med bad, gym, kulturevents, museer och trevliga restauranger. Kom på visning så berättar vi mer!

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening